Haberler

5 Çocuk Annesi Kadının Öldürülmesinin Arkasından 'Yasak İlişki' Çıktı

Güncelleme:

Erzurum'da bıçaklandıktan sonra bir iş makinesinin altına atılan evli ve 5 çocuk annesi 32 yaşındaki Hanım Çakmak'ın öldürülmesinin arkasından 'aşk ilişkisi' çıktı.

Merkez Palandöken ilçesi Yenişehir semtindeki Şifa Sokak'ta bir iş makinesinin altında bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunan Hanım Çakmak'ın katilini bulmak için Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Elde edilen bilgiler doğrultusunda gece yarısına doğru zanlının kimliğini belirlen polisler, gece yarısından sonra 28 yaşındaki Lokman Serçeoğlu'nu evine operasyon düzenledi.

GİZLİ AŞK

Adli Tıp Kurumundaki otopsi raporuna göre 19 yerinden bıçaklanarak öldürüldüğü belirlenen Hanım Çakmak'ın bekar Lokman Serçeoğlu'yla 5 yıldır gizli ilişki içinde olduğunu belirledi. Daha önce de sevgilisinden şiddet gördüğü için şikayetçi olan Hanım Çakmak'ın başvurularından yola çıkarak sonuca ulaşan polise ifade veren Serçeoğlu, suçunu itiraf etti. Serçeoğlu'nun ifadeleri doğrultusunda cinayet, şöyle işlendi:

17 Mart günü öğle saatlerinde Lokman Serçeoğlu, genç kadının oturduğu apartmanın önüne giderek cep telefonuyla aradı. Dışarı çıkan Hanım Çakmak ile buluşan Lokman Serçeoğlu, apartmandan yaklaşık 50 metre uzaklıktaki Şifa Sokağa gittiler.

BIÇAKLAYIP SAĞLIK EKİPLERİNİ ARADI

Lokman Serçeoğlu, burada iddiaya göre Hanım Çakmak'tan eşinden boşanmasını istedi. Hanım Çakmak, ardından ihtiyacı olduğunu belirterek para istedi. Yine iddiaya göre, para istemini kabul etmeyen Serçeoğlu'na, Hanım Çakmak tokat attı. Bunun üzerine Lokman Serçeoğlu, sinirlenip Hanım Çakmak'ı bıçaklayarak iş makinesinin altına attı. Ağır yaralı olan Hanım Çakmak için 112 Acil Servis'i arayan Lokman Serçeoğlu, adresi vererek "Yaralı bir kadın var" diye ihbarda bulundu.

BOŞANDIĞI EŞİYLE TEKRAR EVLENMİŞ

Öte yandan Hanım Çakmak'ın 14 yaşında evlendiği en büyüğü 15 yaşında olan 2'si erkek 3'ü kız 5 çocuğunun bulunduğu bildirildi. Komşuları Hanım Çakmak'ın bir süre kız yurdunda çalıştığını, eşiyle 2010 yılında boşandıktan sonra geçen yıl tekrar evlendiklerini söylediler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Palandöken Yenişehir Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir?
500

Yorumlar (26)

mevlüt:

ÇOĞUNLUĞU AKPLİ OLAN ERZURUMA YAKIŞIR. .

2
22
yanıtYanıtla
tuncay:

ikiside ŞEREFSİZİN önde gideni ulan 5 çocugun yüzüne sen nasıl bakabildinnnn kadın akşamları kocanın koynuna nasıl rahat girdin adiiiii

17
3
yanıtYanıtla
sakaryaliMobil-ANDROID:

gebersin şerefsiz kalles

10
5
yanıtYanıtla
sadece:

HIYARLIK YAPMAYIN ÖLMÜS GITMIS SANKI HEPIMIZ TERTEMIZIZ. . . VARSA HESAP SANA BANA DEYIL ALLAHA VERECEK TAVUK GIBI DESELIYORSUNUZ. . . .

12
2
yanıtYanıtla
vsa:

bu olay çok açık bir olay 5 yıl önce boşanmışlar kendi eşiyle demekki bu adamla yasak aşk yaşamış zaten öle bilgi var . ikinci mesele 5 önce kadın katili şikayette bulunuyo buda demek oluyor ki bir pişmanlık yaşanmış ve tövbe etmiş olabilir kimseye geberdi diyemeyiz ALLAH belki günahlarını af eder tövbe etmişse tövbesinde sadık kalmıski bunu canıyla ödedi yazık günahtır kimseyi ALLAH nefsiyle imtihan etmesin yusuf aleyselam aklıza gelsin zor

10
2
yanıtYanıtla
testesteron:

su testisi su yolunda kirilirhicmi düsünmedin cocklarini ?

8
3
yanıtYanıtla
futbolcuMobil-ANDROID:

pislik kadın iyi ki gebermiş bi pislik daha trmizenmiş

7
3
yanıtYanıtla
türk:

Yine adana, yine mi adana diyenler. demek ki her yerde olabiliyormuş. kadının açığı kapalısı yok. bu terbiye. ahlak, vicdan, sevgisizlik, eğitimsizlik, parasızlık, güven, sadakat, yetinememek sorunudur.

10
0
yanıtYanıtla
kızıl:

Bu gidişle İÇKİ (İçki: tüm kötülüklerin anasıdır babasını bulamadık daha) gibi bir nesil dolacak güzel ülkem.

10
0
yanıtYanıtla
Serkan:

bu seviyesizliklere bu devlet bir dur desin kardeşim be. . . . ülkede neseb sıkıntısı başlayacak. kim kimin çocuğu bellisiz olacak. Allah korusun

6
3
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title