Haberler

5 Cinayetten Aranan Tescilli Güzel, Yakalandı

Güncelleme:

Beş cinayet ve bir dizi soygunla suçlanan Bosna Hersek eski güzeli Slobodanka Tosic, Hırvatistan'da yakalandı. Tescilli güzel daha önce Survivor'da da yarışmıştı.

5 cinayet ve 4 milyon dolarlık bir dizi soygunla suçlanan eski Sırp asıllı Bosna Hersek güzeli Slobodanka Tosic (29) Hırvatistan'da yakalandı.

SURVİVOR'DA DA YARIŞMIŞTI

32 kişinin arandığı 'Operation Doll' kapsamında yakalanan Tosic, önceki gün ülkesi Bosna'ya iade edildi. Ortağı Darko Elez ile birlikte ömür boyu hapis cezası alacağı söylenen Tosic, bir dönem Sırp 'Survivor'da da yarışmıştı.

POZLARIYLA OLAY OLMUŞTU

Playboy'a verdiği pozlarla da adından söz ettirmiş olan Tosic, aralarında Djordje Zdrale'nin de olduğu ünlü mafya babalarıyla yaşadığı ilişkilerle tanınıyordu.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Hırvatistan Saraybosna Magazin Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (18)

kemal KARATAŞ:

ULAN ŞÖYLE 1 KARI BULAMADIK BEHH

14
16
yanıtYanıtla
AyşemobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Ben ondan güzelim erkekler

9
16
yanıtYanıtla
gebze:

bu beni doğrasın gıkımı çıkarmam :D

13
11
yanıtYanıtla
BİLAL ZEKASI:

KEŞKE BENİ DE ÖLDÜRSE, KURU KURU ÖLDÜRMEMİŞTİR HERALDE

5
15
yanıtYanıtla
NE EKERSEN ONU BÎCERSÎN:

Yanimda olsaydi böyle dengesiz islere karisacak zaman bulamazdi. Ne gündüz ne gece bos kalmazdi yanimda yazik etmis kendine.

8
9
yanıtYanıtla
YABANCI:

İnsanlar artık çıldırmış erkeklerin gözleri kör olmuş. Dış görünüşe önem veriyor herkez. Önemli olan insanın iç güzelliği.

6
9
yanıtYanıtla
denizAdınızı Yazın:

ona bee kart surat

4
10
yanıtYanıtla
papazmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

... salak diye bi tabir vardır bildin mi?

13
0
yanıtYanıtla
imalion:

yaw bu BJK ye yeni giren TOSİÇ in akraları da hepsi wahşi mi bre

6
2
yanıtYanıtla
SevdamobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Translara benziyor bu kadin.sanki once erkek olmus,sonra cinsiyet degistirmis.

3
4
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title