Haberler

5 Bin Kişiye Aynı Anda Kişisel Gelişim Eğitimi

Güncelleme:

Bornova Belediyesi; Türk ve yabancı birçok kuruluşa, eğitim ve danışmanlık hizmeti veren, çalıştığı kurumlarda değişim yaratması ve sistem oluşturması ile ünlü uzman Ahmet Şerif İzgören'i 25 Haziran Perşembe günü saat 21:30'da Aşık Veysel Rekrasyon Alanı'ndaki Amfi Tiyatro'da Bornovalılarla buluşturuyor. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, belediye personelinin tamamının katılacağı söyleşiye tüm Bornovalıları davet etti.

İş ve yönetim ile kişisel gelişim konularında 12 kitabı yayımlanan Ahmet Şerif İzgören; 5 bin kişilik Aşık Veysel Rekrasyon Alanı'ndaki Amfi Tiyatro'da "At Şu Adımı "adlı söyleşide "Mücadele Ruhu, Bilgi, Girişimcilik,Planlama,Karakter ve İyilik" gibi terimlerin hayatımızdaki yerini değerlendirecek. İzgören; George Bernard Shaw'un "Bu dünyada ayakta kalabilenler yataktan kalktığı andan itibaren istedikleri koşulları arayan ve bulamadıkları takdirde onları yaratanlardır" teması üzerine kurulu söyleşisinde iş hayatında başırıya ulaşmanın yollarını anlatacak.

Daha iyi hizmet için eğitim

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila "Bornovalılara daha iyi hizmet götürmek için personel eğitimlerini çok önemsiyoruz. Değişen dünyaya uyum sağlamak için bilgi ve birikimlerimizi paylaşmamamız gerekiyor. Ancak birlik ve beraberlik duyguları içerisinde , takım çalışması ruhunun ön plana çıkarılması, bizi başarıya ulaştıracaktır. İş hayatında yol gösterici konularla ilgili bilgiler verilecek bu söyleşiden herkesin bir şeyler bulacağına inanıyorum" dedi.

Ahmet Şerif İZGÖREN Kimdir?

1965 yılında İzmir'de doğdu. 1983 yılında Kuleli Askeri Lisesi'ni, 1987'de Hacettepe Üniversitesi İngiliz Dilbilimi Bölümü'nü bitirdi. Türk Silahlı Kuvvetleri'nde üsteğmen rütbesine kadar görev yaptı.1991 yılında ordudan istifa etti. Aynı yıl Ankara Üniversitesi TÖMER Bursa Şubesi'ni kurdu ve bu şubenin müdürü olarak dört yıl görev yaptı. Bu dönemde, Bursa'nın ilk kültür merkezini açtı. Türkiye'nin tek çeviri dergisini çıkarttı. Tiyatro, müzik, resim kulüplerinin fahri başkanlığını yaptı.1995 yılında özel sektöre transfer oldu; iki ayrı firmada genel müdürlük yaptı. 1996 yılında AIESEC Yüksek Danışmanlar Konseyi Üyesi olarak hizmette bulundu. İngiltere (Sunley Management Center) ve Türkiye'de zaman yönetimi, finans, liderlik, beden dili, işletme yönetimi ve yönetim modelleri, satış ve pazarlama, iletişim, şirket fonksiyonları, karar alma teknikleri, stres yönetimi, motivasyon, yaratıcı liderlik, benchmarking vb. konularda birçok seminere katıldı ve eğitim aldı. Daha sonra bu alanlarda yurt içinde ve yurt dışında eğitimler verdi. Liderlik, takım çalışması, yönetim ve iletişim alanında yurt dışı da dâhil olmak üzere birçok üniversite ve platformda 500'ü aşkın seminer verdi. Hâlen bu konularda Türk ve yabancı birçok kuruluşa, eğitim ve danışmanlık hizmeti vermektedir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Şerif İzgören Olgun Atila Bornova Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title