Haberler

5. Beyaz Küre Turizm Ödülleri Verildi

Güncelleme:


Antalya Atatütk Kültür Merkezi'nde düzenlenen ödül töreninde iş, sanat ve siyaset dünyasının tanınmış isimleri biraraya geldi. Viva Dergi'nin anasponsorluğunda Turizm Tanıtma Platformu tarafından Türk Turizmine yönelik çalışmalarıyla şehirde dikkat çeken isimlerin ödüllendirildiği gecede Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel en etkin çalışmalar yapan belediye ödülüne layık görüldü. Törende TUTAP Genel Başkanı Fikret Yıldız'ın yanı sıra, Tutap Akdeniz Bölge Başkanı Köksal Selçik konuşma yaptı. Tutap'ın 5. Beyaz Küre Turizm Ödülleri gecesinde ayrıca Viva Dergi İmtiyaz Sahibi Mahhmut Boz, Fiberim Bilgisayar Cumhur İlhan Altun, Oğuz Grup Oğuz Durmaz, Atmaca İnşaat Kasım Atmaca, Gökçam Mahalle Muhtarı Adem Yıldırım, Bpet Gençler Petrol Alaeddin Yalçın, İsmail Yıldıran, İsmet Turgut, Giray Yiğit, sanatçı Cemal Günay, Tayfun Erol Göktaş, Alper Özyıldız, Deniz Akgün, Nuray Katmer, Ebru Aydoğdu ödül aldı.

Tutap Genel Başkanı Fikret Yıldız yaptığı açılış konuşmasında; Tutap'a Cumhurbaşkanlığı, TRT Televizyonu gibi pek çok resmi kurumun tanıtım desteği verdiğini belirterek yerel yönetimlerin de aynı desteği vermesi gerektiğine vurgu yaptı. Akdeniz Bölge Başkanı Köksal Selçik de tuizmin geliştirilmesi ve dünya mirası Antalya'nın pek çok ülkede tanınması için ses getirecek etkinliklere imza atacaklarını belirtti. Etkinliğin anasponsoru Viva Dergi imtiyaz sahibi Mahmut Boz ise konuşmasında; "Buradaki kalabalığın sayısından daha da önemli olan, birlikteliğimizin verdiği güç ve bu ruhu sürekli canlı tutmak. Biz Viva Dergi olarak Türk Turizmine katkılarımızın devam edeceğinin sözünü veriyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fikret Yıldız Akdeniz Antalya Küre Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title