Haberler

48 Gençlik ve Asi Tayfa'dan Örnek Davranış

Geçen yıl BAL ligi maçında Muğlaspor ve Bodrum Belediyesi Bodrumspor taraftarları arasında yaşanan gerginliğin ardından bu yıl dostluk mesajı verildi.

Geçen yıl BAL ligi maçında Muğlaspor ve Bodrum Belediyesi Bodrumspor taraftarları arasında yaşanan gerginliğin ardından bu yıl dostluk mesajı verildi. Bodrum Belediyesi Bodrumspor'un 3. Lige yükselmesinin ardından bu yıl grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Muğlaspor'un taraftar grubu 48 Gençlik ile Bodrum Belediyesi Bodrumspor taraftar grubu Asi Tayfa arasındaki iyi niyet ziyaretleri dostluk maçı ile perçinlendi.

3. lig 2. Grupta mücadele eden ve üst sıralarda kendini yer bulan Bodrum Belediyesi Bodrumspor'un taraftar grubu Asi Tayfa ile BAL ligi 10. Grupta lider durumdaki Muğlaspor'un taraftar grubu 48 Gençlik, Muğla'nın merkez ilçesi Menteşe'de Muğlaspor Bülent Akça tesislerinde dostluk maçı yaptı. Yeşil-Beyaz iki ekibin maçı dostane bir atmosferde geçerken, maç sonrası 48 Gençlik Taraftarlar Derneği, Asi Tayfa ekibini yemekte ağırladı.

Muğlaspor 48 Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Serdar İli, aynı ilin iki takımının taraftar gruplarının birlikte hareket etmesi gerektiğini düşünerek Bodrum'a ziyarete gittiklerini belirterek, "Aynı ilin iki takım taraftar grupları arasında birlik ve beraberliği sağlayarak takımlarını desteklemesi gerektiği konusunda birliktelik sağladık. Asi Tayfa Muğlaspor maçına gelerek Muğlaspor'a destek verdi, biz de Bodrum'da Bodrum Belediyesi Bodrumspor maçına giderek destek verdik. İki taraftar grubu arasında ister istemez bir sıcaklık ortamı oluştu. Bu akşam da bu sıcaklığın ve beraberliğin daha da gelişmesini sağlamak için iki taraftar grubu arasında dostluk maçı oynandı. Bizim davetimizi kırmayarak gelen Bodrumspor Asi Tayfa grubuna teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki günlerde de Fethiyespor taraftar grubu Beşkazılalar'ı Muğla'ya davet ederek onlarla da dostluk maçı yapmak istiyoruz" dedi.

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Asi Tayfa Tribün Lideri Doğan Yıldırım, geçmişte yaşanan sıkıntıları bir kenara bırakıp, bu organizasyona ön ayak olanlara teşekkür etti. Yıldırım, "48'e yakışan budur. Bodrum, Muğla biz her zaman birbirimize destek olmak zorundayız. Nasıl ki Muğla dışından bir takımın taraftar grubu ile dost olabiliyorsak, aynı ilin iki takımı arasındaki dostlukların daha da pekişmesi gerektiğine inanıyorum. İnşallah Muğlaspor grubunda şampiyon olur ve istediği yere gelir. Hep birlikte el ele 48'e yakışır bir şekilde yolumuza devam ederiz" dedi.

İki takımın taraftar gruplarının dostluk maçını Muğlaspor Kulüp Başkanı Haluk Beyimoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve Muğlaspor Teknik Direktörü Gürkan Ferhatoğlu da izledi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Menteşe Bodrum Muğla Akça Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title