Haberler

67 Yaşındaki Adam 42 Yıldır Bıyıklarını Kesmiyor

Güncelleme:

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde Pala Dayı lakabıyla tanınan Mustafa Demirci, 22 santimetreyi bulan bıyıklarını 47 yıldır kesmiyor.

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde Pala Dayı lakabıyla tanınan 67 yaşındaki Mustafa Demirci, 22 santimetreyi bulan bıyıklarını 47 yıldır kesmiyor.

22 YILDIR BIYIKLARINI KESMİYOR

Alaplı'nın Ölüce köyünde yaşayan Mustafa Demirci, 1968 yılından buyana bıyıklarını kesmiyor. 67 yaşındaki Demirci, askerden sonra bıyık bırakma merakı başladığını ifade etti. Evdekilerin ısrarına rağmen bıyıklarını kesmediğini anlatan Demirci, şunları kaydetti:

"23 YAŞLARINDA BIYIK BIRAKMAYA BAŞLADIM"

"Çocukluk yıllarımda pala bıyıklı ağabeyleri görünce büyünce bende bıyık bırakacağım diye kendi kendime söz vermiştim. Askerliğimi yaptıktan sonra 23 yaşlarında bıyık bırakmaya başladım. Ailem karşı çıkıyordu. Ancak ben merak ettiğim için bırakmaya karar vermiştim. Bıyıklarım uzadıkça arkadaşlarım bana pala demeye başladı.

"47 YILDIR HİÇ KESMEDİM"

Bir ara kesmeyi düşünüyordum ancak lakabım pala olunca bende kesmeme kararı aldım. Çevremde bana adımla hitap eden çok azdır. Genellikle Pala dayı diye anılırım. Birçok bakan ve milletvekiliyle fotoğraflarım vardır. Çocuklar çok merak ediyor. Hatıra fotoğrafı çektiriyorlar. Her hafta düzenli olarak bıyıklarımın bakımını berberde yaptırırım. Onlara özenle bakarım. 22 santimetre olan bıyıklarımı 47 yıldır hiç kesmedim. Bıyıklarımı çok seviyorum."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Demirci Zonguldak Alaplı Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (22)

KADİR AY:

O Bıyıklarını Bırakacagına Peygamber Efendimizin Sakal Sünnetini Bırak

14
3
yanıtYanıtla
hakannn:

Pisliiikk igrencc

9
2
yanıtYanıtla
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:

Böyle BIYIK günahtir, , cünkü her türlü mikrop orada barinir, , , bu adama yüklü miktarda BIYIK vergisi alinmalidir, , bakin ozaman nasil tertemiz tiras oluyor, , ,

10
0
yanıtYanıtla
firat dicle:

esektede bunun biyikillari kadar uzun killar vardir onlarda 42 sene uzar ne de kisalir yani nedir bunun amaci önemli olan biyik deyil önemli o biyigi tasiyandir Viransehirli

8
0
yanıtYanıtla
JembeyMobil-IOS:

Pislikten baska bise degil

7
1
yanıtYanıtla
Tacettin:

Bir müslüman böyle pis gezmez

7
0
yanıtYanıtla
HidirMobil-IOS:

Sünnetten haberi yok demekki

6
1
yanıtYanıtla
neco:

sikirsiz bir yarayik olmus avrupada olsa cirkin yaratik diye hayvanat bahcesine atarlardi

5
1
yanıtYanıtla
küfürbaz haydo:

su icerken biyiga temas etmesi bile haram oluyor. . .

4
2
yanıtYanıtla
dedesi:

bu adam hanimina tazminat ödemesi lazim, yazzik o kadina , , senelerce bu herifin iskencesine maruz kalmistir, ,

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title