Haberler

47 Yaşında Yüksekokul Bitirdi

Hatay'da dört çocuk, bir torun sahibi din görevlisi Süleyman Kurtoğlu (47), kızını teşvik için girdiği üniversiteden mezun olarak diplomasını aldı.

Hatay'da dört çocuk, bir torun sahibi din görevlisi Süleyman Kurtoğlu (47), kızını teşvik için girdiği üniversiteden mezun olarak diplomasını aldı.

Yayladağı ilçesinde yaşayan müezzin Kurtoğlu, Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Yayladağı Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Bölümünü bitirdi.

Yayladağı Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen mezuniyet töreninde diplomasını alan Kurtoğlu, kızını üniversite sınavlarına teşvik etmek için üniversite okuduğunu kaydetti.

Görevini sürdürdüğü sırada üniversite eğitimine de devam ettiğini anlatan Kurtoğlu, şunları kaydetti:

"Başarılı bir şekilde 2 yılda iyi bir ortalamayla okulumu bitirdim. Bunu herkese tavsiye ediyorum. Benim için gençlik aşısı oldu, bir iksir gibi görüyorum. İnşallah eğitimlerime devam edeceğim. Gençlerimizle yarışa devam ediyorum. Bundan sonraki hedefim üniversite sınavına girip 4 yıllık bir fakülte bitirmek. Sistemli, zamanında çalışarak ve okula düzenli olarak devam ettiğimizde başaramayacağımız hiçbir şey yok. Öncelikle insanın bir hedefinin olması ve bu hedefleri doğrultusunda planlı bir şekilde çalışmalıdır."

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Üniversitesi Yayladağı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title