Haberler

47. Selçuk-Efes Festivali Sona Erdi

Selçuk Belediyesi tarafından bu yıl 47.'si düzenlenen Selçuk- Efes Festivali son gününde de ziyaretçi akınına uğradı. Türkiye'nin birçok il ve ilçelerinden yöresel ürünlerin yer aldığı 150 stantla ilçeye hareketlilik getiren festival, ziyaretçiler tarafından büyük beğeni topladı.

Selçuk Belediyesi Kadın Danışma Merkezi'nde açılan çeşitli kurslara katılan kadınlar ve Artemis Kadın El Emeği Pazarı katılımcıları başta olmak üzere Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevi sakinlerinin sanatsal el becerilerinin de sergilendiği 47. Selçuk-Efes Festivali'nde, Türkiye'nin birçok il ve ilçelerinden gelen katılımcıların yöresel ürünleri ziyaretçi akınına uğradı. Çocuklar için kukla gösterisi ve Selçuk Belediyesi Müzik eğitmenleri Neyzen Murat Gezer ile Kamber Karameşe öncülüğünde düzenlenen mini müzik dinletileri ile gerçekleşen festival, Selçuk halkı ve çevre halkı tarafından da büyük ilgi gördü.

Festivalde, stant sahipleri ve ziyaretçilerin yüzü güldü

Sanatsal el becerilerini ve yöresel ürünlerini sergileyen katılımcılar, festivale gelecek yıl da katılmak istediklerini, ülkenin zor günler geçirdiği son günlerde festivali bu şekilde hareketlendiren Selçuk Belediyesi'ne teşekkür etti. Festivalde çok uygun fiyatlar ile alışveriş yapma imkanı bulan ziyaretçiler, her türlü el becerileri ve yöresel ürünleri bulabildikleri bu yılki festivalden oldukça memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Şehitlerin olmadığı bir festival dönemi diledi

Bu yılki Selçuk-Efes Festivali'ni eğlence şekline dönüştüremediklerini belirten Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, "Hepimizin de bildiği gibi ülkemizde şehitlerimiz oluyor.Ancak çocuklarımız ve gençlerimiz için küçük ölçekte etkinlikleri ve mini müzik dinletileri düzenledik. Temenni ediyoruz ki, inşallah gelecek yıllarda çok daha güzel ve hiç bir şehidimizin olmadığı, ülkemizde hepimizin birlik beraberlik içerisinde olacağı çok güzel günler beklediğini görmemizdir. İnşallah ülkemizde tüm milletimizin yüzü güldüğü zaman biz de çok daha güzel, çok daha görkemli bir festival düzenleriz" diyerek bu yılki festivale konuk olan stant sahiplerine teşekkür etti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selçuk Belediyesi Akıncılar Türkiye Efes Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
title