Haberler

47. Düsseldorf Boat Show Fuarı Açıldı

Antalya Deniz Ticaret Odası’nın (DTO) koordinesinde gerçekleştirilen Uluslararası Düsseldorf Boat Show Fuarı, kapılarını açtı.

Antalya Deniz Ticaret Odası'nın (DTO) koordinesinde gerçekleştirilen Uluslararası Düsseldorf Boat Show Fuarı, kapılarını açtı. Türk stantlarının büyük ilgi gördüğü fuarda, Side Sualtı Müzesi tanıtıldı.

Almanya'nın Düsseldorf şehrinde, bu yıl 23-31 Ocak tarihleri arasında 47'ncisi gerçekleştirilen Boat Show Fuarı, kapılarını açtı. DTO Antalya Şubesi koordinasyonunda düzenlenen fuara, Antalya'nın yanı sıra Türkiye'nin farklı şehirlerinden 20 firma katıldı. Fuarın dalış bölümünde ise Türkiye'den 8'i dernek olmak üzere toplam 9 temsilcilik yer aldı. DTO Başkanı İnanç Kendiroğlu, Almanya'da bulunan Turizm Ataşeliği ve Ticaret Ataşeliği temsilcilerinin fuarı ziyaret ettiğini kaydetti.

SİDE SUALTI MÜZESİ TANITILDI

Ziyaretçi sayısının memnun edici olduğunu ifade eden Başkan Kendiroğlu, "Hava şartlarının iyi olması sebebiyle katılım oldukça yoğun. Bu sene 13 nolu 3 farklı hallde stant açtık. Seneye bu sayının 5'e yükselmesini umuyoruz. Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştığımız Boat Show Fuarı'nda, bu sene birçok yeniliğe imza attık. Side Sualtı Müzesi'nin tanıtımı için fuar içerisinde kiraladığımız dev ekranlarda müzeye ait görseller yer alıyor ve ziyaretçinin ilgisini çekiyor" dedi

Fuarın açılış günü evinde resepsiyon veren Düsseldorf Başkonsolosu Şule Gürel'e, DTO Antalya Başkan Yardımcısı Hanifi Demirkıran ve DTO İzmir Şube Başkanı Yusuf Öztürk tarafından plaket takdim edildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Antalya Almanya Side Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title