Haberler

46. Selçuk- Efes Festivali Başlıyor

Güncelleme:

46. Selçuk – Efes Festivali başlıyor. 9- 12 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek festivalde coşku, eğlence, sevgi ve kardeşlik Selçuk'u saracak.

Konserden, sportif faaliyetlere, müzik dinletilerinden tiyatro gösterilerine kadar pek çok etkinlik ile Selçuklular festival coşkusunu yaşayacak. 46. Selçuk – Efes Festivali'nde coşkunun adresi Selçuk Pazar Yeri olacak.
9 Eylül Salı günü başlayacak olan festivalin ilk gününde gün boyu süren eğlenceli aktiviteleri, akşam saat 21.30- 22.00 saatleri arasında gösterilecek olan "Buzul Çağı Geliyor" adlı çocuk oyunu takip edecek.

Festivalin ikinci günü olan 10 Eylül Çarşamba günü ise müzik, eğlence ve spor dolu bir gün Selçuklular'ı bekliyor. Gün boyu bisiklet, kaykay ve paten gösterilerinin ardından akşam saat 18.30- 21.00 saatleri arasında yerel müzisyenler, rap, pop, rock, arabesk müzik dinletisi, Goncagül Özel Rehabilitasyon Merkezi Gösterisi Selçuklularla buluşacak. Saat 21.00'de ise yerel folklor ekipleri Karadeniz ve Zeybek gösterisi sunacak. Saat 21.30'da Grup Seksenler Selçuklularla buluşacak.

11 Eylül Perşembe günü akşam saat 21.00'de İzmir Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası Selçuklular'a bir müzik dinletisi sunacak.

Festivalin son günü olan 12 Eylül'de ise gün boyu süren eğlenceli aktivitelerin yanı sıra saat 21.30'da Coşkun Sabah bir konserde Selçuklular'ı coşturacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Eylül Efes Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title