Haberler

46 - Evıl Edıtıon: Sistem Kötülük Doğuruyor

Güncelleme:

Mustafa Alabora'nın "Hitler", İrem Sak'ın "Poison Ivy", Erdal Yıldız'ın "Max Cady", Şevket Süha Tezel'in ise "Freddy Krueger" olduğu "46 – Evil Edition" raflara çıktı!

"Kötülük" gibi zor bir konuyu sayfalarına taşıyan "46 – Evil Edition"; aklın sınırlarındaki kahramanları ve prodüksiyonlarıyla yeni bir dünya yarattı. Popüler dünyanın ünlü "en kötü"lerinin, Mehmet Turgut'un objektifinin karşısına geçtiği "46 – Evil Edition"; sınırsız ve benzersiz hayal gücüyle; Mustafa Alabora, Scorpions, Steve Vai, İrem Sak, Vildan Atasever, Erdem Akakçe, Erdal Yıldız, Flört, Kerem Kupacı, Murat Akkoyunlu, Murat Başoğlu, Şevket Süha Tezel, Volkan Keskin-Hasan Yalnızoğlu, Sharon Van Etten ve Stacey Kent'i sayfalarına konuk ediyor. "46 – Evil Edition", tanınmış kalemlerden "kötülük" üzerine hikayeler ve yazılarla da okuyucularına farklı kapılar açıyor.

Tarihin yazdığı en büyük "kötü"lerden biri, Adolf Hitler olarak Mehmet Turgut'a poz veren Mustafa Alabora; kötülüğü "Herkes kendi özgürlüğü için bir savaş veriyor ama diğer taraf için bunun adı kötülük olabiliyor. Bu felsefi bir sorun ve içinden çıkması kolay bir şey değil, menem bir nokta. Kötülük izafi, pencerenize bağlı. Benim için kötülük insan haklarıyla açıklanır; insan haklarına müdahale eden, zedeleyen her şey kötülüktür. Tabii bu koskoca dünyaya yaptığımız tecavüz, hayvanlara yaptığımız eziyet de cabası." diyerek anlatıyor ve ekliyor: "Bazıları katil doğuyor, öldürmek için yaşıyor. Sistem kötülük doğuruyor."

"46 – Evil Edition" için Batman'in düşmanı Poison Ivy olan İrem Sak; "Çok iyi olmak kötüdür, bazen de kötü olmak iyidir" diyerek, "kötü"nün tanımı biraz olumlu, biraz olumsuz olduğunu, olaylara tek yönlü bakamadığını ve kötüden de de iyilik çıkarma derdinde olduğunu anlatıyor. Sak; "Kötü olmasaydı iyinin kıymeti olmazdı, doğru. 'Kötünün de iyisi var' diyor insan bazen. Kötü hep vardı, hep var olacak. Önemli olan bizim ona karşı duruşumuz, teslimiyetimiz…" diyerek sözlerine devam ediyor.

Önce "ZENNE"de izleyici karşısına çıkan, ardından "Uçurum" dizisinde sınırsız ve yaratıcı kötülüğüyle akıllardan çıkmayan Yaman karakterini canlandıran Erdal Yıldız; "46 – Evil Edition"da, Robert De Niro'nun "Cape Fear"da canlandırdığı amansız kötü Max Cady olarak objektif karşısına geçti.

Kötü bir karakter için rolüne hazırlanırken ilk olarak, karakterin içindeki iyiliği aradığını söyleyen Yıldız; "Çünkü kötülük her zaman bir maske. İyilik ise daha güçlü… O yüzden de bunu karakterlerde geliştiriyorum ve ardından kötülüğü alıp bir kalıp olarak iyiliğin üzerine geçiriyorum. İyilik alttan ışıldıyor." diyor. Başarılı oyuncu, kötülük kapısını çaldığında verdiği yanıtı ise şöyle anlatıyor: "Kötülük çok güzelsin ama ben iyiliği seçmek zorundayım."

"46 – Evil Edition" için Freddy Krueger olmayı kabul eden BKM Mutfak oyuncusu Şevket Süha Tezel ise; kötülük yapmanın hastalıklı bir duygu olduğunu söylüyor ve ekliyor: "Ne kadar derinden geliyorsa, o kadar ürkütücü. Dizgini de vicdan olsa gerek. İşte bu balans ayarları karışması sonucu ortaya çıkan bir hissiyatla yapılıyor demek ki..."

Okuyucularını bu sefer her zamankinden fazla şaşırtmaya hazırlanan "46 – Evil Edition"; herkesi bu düşe ortak olmaya davet ediyor. Okuyucuyu zihninde yakalayan 46, Aralık-Ocak sayısı "Evil Edition" ile yine çok konuşulacak, seyredilecek ve çok okunacak. "46 – Evil Edition", 14 Aralık'ta İstanbul, Antalya ve Trabzon'da, 15 Aralık'ta ise tüm Anadolu'da raflarda!

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Alabora Mehmet Turgut Erdal Yıldız İrem Sak Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title