Haberler

45 Günde En Çok Şehit Haberi Adana, Ankara ve Osmaniye'ye Gitti

Güncelleme:

Son 45 günde PKK'nın saldırıları sonucu 3'ü subay, 5'i astsubay, 17'si uzman erbaş, 14'ü er ve 16'sı da polis memuru şehit olurken, en çok şehit haberi Adana, Ankara ve Osmaniye'ye gitti.

Son 45 günde terör örgütlerince kurulan tuzaklar ve yapılan saldırılar sonucu 55 güvenlik görevlisi şehit edildi. Şehit güvenlik görevlilerinin 3'ü subay, 5'i astsubay, 17'si uzman erbaş, 14'ü er ve 16'sı da polis memuru... 34 kentte şehit acısı yaşanırken, en fazla şehit cenazesinin defnedildiği kentler ise Ankara, Adana ve Osmaniye oldu.

ARKALARINDA ACI VE GÖZYAŞI BIRAKTILAR

Kurulan tuzaklar ve yapılan saldırılar sonucu son 45 gündeki terör saldırıları sonucu, 3'ü subay, 5'i astsubay, 17'si uzman, 14'ü er ve 16 polis memuru 55 güvenlik görevlisi şehit oldu. Hain pusularda şehadete yürüyen şehitlerimiz, arkalarında yetimler, gözü yaşlı ana babalar, eşlerin yanında hüzünlü hikayeler de bıraktı.

45 GÜNDE 16 POLİS ŞEHİT OLDU

Terör saldırılarının yaşandığı son 45 günde aralarında Sultanbeyli'deki Fatih Polis Merkezine yönelik bombalı saldırının ardından çıkan çatışmada şehit düşen Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdürü Beyazıt Çeken'in de bulunduğu 16 polis şehit oldu.

EN ÇOK ŞEHİT HABERİ ADANA, ANKARA VE OSMANİYE'YE GİTTİ

Anadolu'nun 34 şehrinden yükselen şehit acısı tüm Türkiye'yi sararken, en çok şehit haberi 4'er şehit cenazesi ile Adana, Ankara ve Osmaniye'ye gitti. Manisa ve Konya'da 3'er şehit, Malatya, Yozgat, Kırkıkale, Tokat, Denizli, Elazığ, Erzurum, Antalya 2'şer şehit, Adıyaman, Amasya, Bolu, Burdur,Bursa, Çankırı, Eskişehir, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kırşehir, Kocaeli, Nevşehir, Niğde, Siirt, Sivas, Trabzon, Şanlıurfa, Şırnak, Van ve Zonguldak'ta birer şehit toprağa verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Osmaniye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
title