Haberler

44. Türkiye P?raşüt Şampiyonası

İzmir'in Selçuk ilçesinde düzenlenen 44. Türkiye P?raşüt Şampiyonası sona erdi.

İzmir'in Selçuk ilçesinde düzenlenen 44. Türkiye P?raşüt Şampiyonası sona erdi.

Türk Hava Kurumu (THK) tarafından Selçuk Efes Havalimanı'nda düzenlenen ve 6 gün süren organizasyona farklı illerden 65 yarışmacı katıldı.

Son gün yarışmalarının ardından formasyon atlayışı kategorisinde Türkkuşu-A Takımı 50 puanla birinci, Anadolu BJK-A Takımı 38 puanla ikinci, Adam Takımı ise 24 puanla üçüncü oldu.

Ferdi hedef yarışlarında ise Delikanlılar-A Takımı'ndan Erdinç Köroğlu birinciliği elde ederken, Türkkuşu-A Takımı'ndan Turan Ertan ikinci, yine aynı takımdan Çağdaş Türkmen de üçüncü sırada yer aldı.

Yarışlarda başarı elde eden sporculara Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı ve Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı tarafından kupa ve madalyaları takdim edildi.

Dereceye giren yarışmacıları tebrik eden THK Havacılık ve Eğitim Başkanı Bekir Akyüz, yaptığı açıklamada, sportif havacılığı her zaman destekleyeceklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Paraşütçülük bizim çok eski amatör sporlarımızdan bir tanesi. Paraşüt sporcularımızın fedakar çalışmalarını 6 yıldır çok yakından izliyorum. Amatör faaliyetler çok kolay olmuyor. Genel başkanımızın dediği gibi, biz her zaman sportif havacılığı destekleyeceğiz."

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye İzmir Efes Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title