Haberler

44 Malatyaspor Destek Gecesini Yaptı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımı 44 Malatyaspor destek gecesi yaptı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımı 44 Malatyaspor destek gecesi yaptı.

"44 Malatyaspor Birlik ve Beraberlik Gecesi" adı altından yapılan geceye katılım beklenilen düzeyde olmadı.

Ramada Otel'deki geceye Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP ikinci sıra milletvekili adayı Hulusi Porgalı ve Milliyetçi Hareket Partisi ikinci sıra milletvekili adayı Hakan Yılmaz katıldı.

Gecede konuşan 44 Malatyaspor Kulüp 2.Başkanı Barış Bingöl, geceye katılanlara teşekkür etti. 44 Malatyaspor'un da Yeni Malatyaspor gibi Malatya'nın ortak paydası olduğunu kaydeden Bingöl, "Gecemize katıldığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Bugün birlik beraberlik adı altında böyle bir geceyi yapmamız, Malatya'nın futbolu ne kadar sevdiğinin bir göstergesidir. Yeni Malatyaspor'un şampiyonluğuna ne kadar çok sevindiğimiz aslında bu şehrin futbol gerçeğinin resmidir. Bu şehre bir 3.lig takımı da lazım. Bu görevi 44 Malatyaspor'un yerine getirebileceğine inanıyoruz. Elimziden geleni yapıp, 44 Malatyaspor'u bir üst lige taşımak için mücadelemiz sürecektir" dedi.

Daha sonra sırasıyla Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Malatya Şubesi Başkanı Seyfullah Özdemir, Esnaf ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkan Vekili Orhan Özbek, Milliyetçi Hareket Partisi ikinci sıra milletvekili adayı Hakan Yılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili ikinci sıra milletvekili adayı Hulusi Porgalı ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba kürsüye çıkarak, sarı-kırmızılı kulübe destek açıklamasında bulundular. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Cumhuriyet Halk Partisi Veli Ağbaba Bingöl Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title