Haberler

400 Öğrenci Cumhuriyet İçin Yarıştı

Bu yıl ikincisi düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Puanlı Atletizm Yarışmalarına katılan 400’e yakın öğrenci koşu, uzun atlama ve gülle atma dallarında dereceye girmek için mücadele etti.

Bu yıl ikincisi düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Puanlı Atletizm Yarışmalarına katılan 400'e yakın öğrenci koşu, uzun atlama ve gülle atma dallarında dereceye girmek için mücadele etti.

Pendik Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü işbirliğiyle 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Puanlı Atletizm Yarışmaları'nın bu yıl ikincisi düzenlendi. Çamlık Spor Tesisleri'nde gerçekleşen yarışmalara küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde olmak üzere 400'e yakın öğrenci katıldı. Yarışmalar, sporcuların koşu, uzun atlama ve gülle atmada rakiplerini geçmek için birbirleriyle kıyasıya mücadelesine sahne oldu.

Genç erkek kategorisine geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sene de Ali Yakup Cenkçiler Anadolu İmam Hatip Lisesi damga vurdu. Okul; koşu, uzun atlama ve gülle atma dallarında birinciliği yine kimseye bırakmadı. Yarışmaların ardından dereceye giren öğrencilere madalyaları takim edildi. Dereceye giren okullara ise kupaları Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında verilecek.

BAŞARILI ÖĞRENCİLER OKULLARINA BİRİNCİLİK GETİRDİ

Öğrencileri ferdi olarak koşu, uzun atlama ve gülle atmada yarışan okullardan Cahit Zarifoğlu Ortaokulu küçük kızlarda ve yıldız erkeklerde, Kurtköy İmam Hatip Ortaokulu küçük erkeklerde, Orhangazi Ortaokulu yıldız kızlarda, Veli Baba Kız Meslek Lisesi genç kızlarda, Ali Yakup Cenkçiler İmam Hatip Lisesi de genç erkeklerde birinci oldu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü 29 Ekim Pendik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title