Haberler

400 Çop Konteynırı Dağıtılıyor

Malatya merkez ilçe Yeşilyurt’ta 400 yeni çöp konteynırı dağıtılacağı bildirildi.

Malatya merkez ilçe Yeşilyurt'ta 400 yeni çöp konteynırı dağıtılacağı bildirildi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Belediyeye bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün bugünden itibaren şehir merkezindeki mahalleler başta olmak üzere çöp konteynerlerini yenileyeceğini ifade ederek şunları söyledi:

"İlk olarak acil ihtiyaç olan mahalleler için çöp konteynerleri dağıtılacak. Daha sonra Yeşilyurt Bölgemize bağlı bulunan bütün mahallelerdeki çöp konteynerlerini yenileyeceğiz. Merkeze yakın mahallelerimizde 200'e yakın çöp konteyneri dağıtıldı. Bu hafta içerisinde 400 adet çöp konteyneri dağıtımı devam edecek. Göreve geldikten sonra kırsal mahallelerde 1505 varili çöp konteynere dönüştürerek ihtiyacı karşıladık. İnşallah zaman içerisinde bütün mahallelerimizin çöp konteynerlerini yenileyeceğiz. Hedefimiz "Tertemiz bir Malatya, Tertemiz bir Yeşilyurt" olacaktır. Güzel bir atasözümüz var "Aslan yattığı yerden belli olur" diye, şehrimizi beldemizi hep birlikte el ele vererek tertemiz bir yer haline getirelim. Ben buradan emeği geçen Başkan Yardımcılarıma, Temizlik İşleri Müdürüme ve ekibine teşekkür ediyorum." - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdullah Hacı Yeşilyurt Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title