Haberler

40 Sene Kaçtı, Sağlığı El Vermeyince Teslim Oldu

Güncelleme:

İşlediği hırsızlık suçu nedeniyle 40 yıl boyunca kanundan kaçan ABD'li adam, sağlığı el vermeyince çareyi teslim olmakta buldu.

1967 yılında ABD'nin North Carolina eyaletinde hırsızlık yapan ve hapis cezasına çarptırılan Clarence Moore, 9 yıl boyunca hapiste kaldıktan sonra 1976 yılında firar etti.

Yaklaşık 40 yıldır aranan ve kaçak bir hayat süren 66 yaşındaki adam, yaşlılığa bağlı sağlık sorunları yaşamaya başlayınca teslim olmaya karar verdi.

40 YIL KAÇTIKTAN SONRA TESLİM OLDU

Yaklaşık 40 yıldır kanundan kaçan adam, teslim olduktan sonra hastaneye kaldırıldı.
Tedavi görmek için kendini adalete teslim eden adam sosyal güvenlik numarasına sahip olmadığı için onlarca yıldır hastane ve benzeri kurumlara giremiyordu.
66 yaşındaki Clarence Moore'un alacağı ceza davanın yeniden görüleceği eyalet mahkemesi tarafından verilecek kararın ardından belli olacak.


Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Carolina Yaşam Dünya Haberler

500

Yorumlar (10)

RahatsızMobil-ANDROID:

En azından adam kaçak saray yaptıracagına millete hizmet edecek akepe nin 1 tane maaşlara zam yapıcaz diye bişey duydunuzmu yok hesapta türkiyemizi ileri götürdüler hersey çok güzel peki o güzel ülkemin insanlarına gelince neden para yok ama kaçak saraya para var kaçak sarayda kilosu 3 bin tl lik çay içilir para var.Neymiş her bakana özel uçak alınacakmış onada para var var anam varda niye maaşlara asgari maaşlara zam yok akepe?

10
8
yanıtYanıtla
hakan:

bence madalya vermeleri gerekir 40 nasıl yakalanmamış hayret

8
0
yanıtYanıtla
Tarafsız Mobil-IOS:

Vay be adama bak Türkiye de olsa bir saatde yakalanır ABD bu konuda pasif kalmış demek

2
5
yanıtYanıtla
Osman:

HAbere bak 40 yıl cinayetin zaman aşımı 30 yıl Dava düşeli yıllar olmuştur

5
1
yanıtYanıtla
FSBMobil-IOS:

Ben olsam yakalardım......

1
5
yanıtYanıtla
utopyaMobil-ANDROID:

bu haberdeki rakamlar yanlua olmali.9 yil icerde kaliyor firar ettikten sonra 40 yil kaciyor yani bu habere gore bu adam 11 yasinda bir cocukken mi bu kadar uzun yil mahkum oldu? Bu haberleri yazan arkadaslari biraz dikkatli olmaya davet ediyorum.

4
2
yanıtYanıtla
melishanmobilWeb@haberler.com:

Koskoca Kirk yil nasil kactin be adam

5
0
yanıtYanıtla
nurbayMobil-ANDROID:

geri zekalilar

1
3
yanıtYanıtla
DES:

haber külliyen yallan adamın 9 sene yatmışlığı yok ve 40 senedirde kaçmamış. ayrıca adam zaten kaçmamış yakalanmamak için resmi başvurular hastane felan gibi yerlerde farklı kimlikler kullanmış

2
1
yanıtYanıtla
ADIMI YAZMAYA GEREK VAR MI Kİ..?:

SUAT DEVLETİ DIŞ POLİTİKADA ÇÖKERTMEK İSTİYORUZ. . . DEVLET ÇÖKSÜNDE NASIL ÇÖKERSE ÇÖKSÜN. . . BENDEN NE İSTİYORSUN. . . SÖYLE YAPİM. . . SEN BENİM YERİMDE OLSAN NE YAPARDIN. . . İNAL BATU ÖLÜR. . . MAHİR KAYNAK ÖLSE ÇOK BELLİ OLUR. . . O HALDE MAHİR ABİ FELÇ GEÇİRİR. . . İMZA SİDRET''ÜL MÜNTEHA VE BEN. . . SUPHİ. . ?

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title