Haberler

40 Bin Kişi Çağlar Network ile Kendi İşinin Patronu Oldu

Türkiye'de 40 bin kişi, Çağlar Network ile kendi işinin patronu oldu.2 yılda üye sayılarının yaklaşık 40 bine ulaştığını belirten Çağlar Network Genel Müdürü Yunus Çağlar, "5 yıl içerisinde 100 bin üye ve 10 bin ürün çeşitliliğine ulaşmayı"...

Türkiye'de 40 bin kişi, Çağlar Network ile kendi işinin patronu oldu. 2 yılda üye sayılarının yaklaşık 40 bine ulaştığını belirten Çağlar Network Genel Müdürü Yunus Çağlar, "5 yıl içerisinde 100 bin üye ve 10 bin ürün çeşitliliğine ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.

Türkiye'nin en hızlı büyüyen network pazarlama şirketi Çağlar Network Marketing, kısa sürede büyük başarı yakaladı. Üye sayısını 2 yılda yaklaşık 40 bine ulaştıran şirket, ürün çeşitliliğini de bir hayli arttırdı. Çağlar Network Genel Müdürü Yunus Çağlar, an itibariyle 39 bin 500 üyelerinin bulunduğunu belirterek, "Bir şekilde 39 bin 500 kişiyi iş sahibi yapmış olduk. Ek gelir isteyenlere ek gelir sağlamış olduk. Ev hanımlarının mutfak masraflarına destek olduk. 40 civarında ürünle başlamıştık. Şu anda bin 600 ürünümüz var" dedi.

Özellikle üye ev hanımlarından çok olumlu tepkiler aldıklarını ifade eden Çağlar, "Çünkü biz Çağlar Network olarak çok spesifik 50-60 ürünle değil, günlük kullanım ürünleri ile network yapıyoruz. Ev hanımlarının kullandığı çamaşır deterjanları, bulaşık deterjanları, besin tamamlayıcıları, yani günlük kullanılan ürünlerle network yaptığımız için hanımlar da işlerini seviyorlar. Bazı network şirketlerinde çok ilginç ürünler oluyor. İnsanlar ürünleri tanımıyorlar ve tanımadıkları ürünleri anlatmaya, satmaya çalışıyorlar. Ancak bizde böyle bir durum yok" diye konuştu.

Şirketin hedeflerini de açıklayan Çağlar, "Hedefimiz 5 yıl içerisinde 100 bin üye ve 10 bin ürün çeşitliliğine ulaşmak. Bir evde ihtiyaç duyulan ne varsa her ürünü bulunduran bir ürün yelpazesine ulaşmak istiyoruz" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Türkiye Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title