Haberler

4. Zeugma Karate Şampiyonası

Türkiye genelinde yaklaşık 600 sporcunun katılması beklenen "İllerarası 4. Zeugma Karate Şampiyonası" Gaziantep'te düzenlenecek.

Türkiye genelinde yaklaşık 600 sporcunun katılması beklenen "İllerarası 4. Zeugma Karate Şampiyonası" Gaziantep'te düzenlenecek. Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, iki gün sürecek olan şampiyonada sporcular yıldız, ümit, genç ve büyükler kategorilerinde mücadele edecek. 10 ilden yaklaşık 600 sporcunun katılacağı müsabakaların sonunda dereceye giren sporculara madalya, takımlara kupaları verilecek.

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, "10 ilden yaklaşık 600 sporcunun katılımını beklediğimiz ve her yıl düzenlenen Zeugma Karate Şampiyonası'nın 4'üncüsünü yapacağız. Tüm hazırlıklarımızı tamamladık ve müsabaka gününü bekliyoruz. Bu vesileyle müsabakalara katılacak olan tüm sporculara ve takımlara başarılar diliyorum." açıklamasında bulundu.

Şampiyona, 14 Mayıs'ta Karataş Şahinbey Spor Salonu'nda başlayacak.

Kaynak: AA / Spor

Gaziantep Türkiye Zeugma Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title