Haberler

Küçük Caner'in Ölüm Sebebi Çivili Tahta

Güncelleme:

Bugün, Aydın'da sapık tarafından öldürüldüğü sanılan Caner'in, tuvalet ihtiyacını gidermek için gittiği binada çivili bir kalasın üzerine düşmesi nedeniyle hayatını kaybettiği açıklandı.

Ailesinin pazar günü sünnet düğünü yaptığı 4 yaşındaki Caner bugün saat 13.00 sıralarında, Aydın 'ın yeni kurulan merkez ilçelerinden Efeler'in İmamköy Mahallesi, Gölcük Mevkii'ndeki evlerinin önünde oynarken ortadan kayboldu. 

10 DAKİKADA ORTADA KAYBOLDU

En son 10 dakika önce evin önünde oynarken gördüğü 3 çocuğundan en küçüğü olan Caner Çerit'i evin çevresinde aramasına rağmen bulamayan anne 37 yaşındaki Firdevs Çerit, durumu yakınlarına bildirdi. 

KANLAR İÇİNDE BULUNDU

Çerit Ailesi, komşularının da yardımıyla, ev ve yakınındaki bahçelerde Caner Çerit'i aramaya başladı. Yaklaşık yarım saat süren arama sonucunda Cafer Çerit torununu, evlerine yaklaşık 50 metre uzaklıkta, sahipleri Uşak'ta olduğu öğrenilen metruk bir ahırda sağ bileği ve boğazı kesilmiş olarak kanlar içinde buldu. 

Babasının otomobiliyle Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürdüğü Caner Çerit doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. 

VALİLİK: TECAVÜZ VEYA CİNAYETİN SÖZ KONUSU DEĞİL 

Aydın Valiliği, İmamköy'de kullanılmayan bir evde yaralı halde bulunan ve hastanede yaşamını yitiren küçük çocuğun, "düşmesi sonucu yaşamını yitirdiğinin otopside ortaya çıktığını" açıkladı. 

Aydın Valiliği'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, Caner Çetik'in ölümüyle ilgili bazı basın yayın organlarındaki haberlerde yanlış bilgilerin yer aldığı bildirildi. 

Çocuğun ölümü ile ilgili soruşturmanın yürütüldüğü bildirilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Yapılan incelemelerde, bahsi geçen çocuğun düşmesi sonucu kaza ile öldüğü, her hangi bir tecavüz veya cinayetin söz konusu olmadığı otopsi raporuyla ortaya çıkmıştır. Halen gerekli araştırmalar devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

ÇİVİLİ TAHTANIN ÜZERİNE DÜŞMÜŞ 

Köylülerden Ramazan Saraç, komşunun ahırında bileği ve boğazı kesik, ağır yaralı bulunan ve kaldırıldığı hastanede ölen 4 yaşındaki Caner Çerit'in çivili tahta üzerine düşerek öldüğünü ileri sürdü. Saraç, şunları söyledi: 

"TUVALET İHTİYACINI GİDERDİĞİ SIRADA...

"Küçük Caner, birlikte oynadığı diğer çocuklara tuvaleti geldiğini söyleyip, yanlarından ayrılmış. Ardından ortadan kaybolduğu fark edilince ahırda bulunmuş. Burada tuvalet ihtiyacını gidereceği sırada üzerinde beş çivi olan tahtanın üzerine düştüğü, sanılıyor. Düşme sonucu boynuna saplanan tahtadan kurtulmak isterken de çivilerin bileğini kestiği tahmin ediliyor. Pantolonu inik olduğu için de önce tecavüze uğradığı zannedildi. Jandarma, kanlı çivili tahtayı incelemek üzere götürdü. Acımız, büyük."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gölcük Aydın Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (13)

...s.96312@hotmail.com:

4 yaşındaki çocuğun sokakta işi ne?! 4 yaşındaki çocuğu evin içinde bile bir kol boyu mesafeden uzak tutmayacaksın, gözün hep üstünde olacak, ana olacak kadın kalkmış sokağa yollamış! ana-babalığı doğurmaktan ibaret zanneden şuursuzlar! önce belli bir sorumluluk bilincine erişin, sonra ana-baba olun! ana-babalık anca hayvanlarda içgüdüseldir, onlar bile yavruları belli bir büyüklüğe gelene kadar koruyup kollarlar! bu ana-baba yargılanıp ceza almalı!!!

22
10
yanıtYanıtla
medesanmedesan@windowslive.com:

Allah anne ve ve babasına sabır versin. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın

27
1
yanıtYanıtla
...s.96312@hotmail.com:

o ana-baba suçlu! yargılanıp ceza almalılar. 4 yaşındaki çocuğu sokağa salacak kadar zır cahil şuursuz insanlar utanmadan bir de çocuk sahibi olma cüreti gösteriyorlar, ne sabrı allasen!

yanıt0
yanıt0
Çtrnrdgn@windowslive.com:

Bu tür konularda AHKÂM KESEN çok olur ama...Sağ bileği ve boğazı kesilerek diyor...Sonra çivi batması diyor...KESİLMEK ile BATMAK arasında fark yok mu..

16
1
yanıtYanıtla
ELFGN@outlook.com:

Ben cocuklarimi bir saniye bile yalniz birakmadim bizim evin ikinci katinda oglum hep timaniyordi arka tarafa duserse 10 metreidi ben ayakta duruyordum o tirmanir ben indirirdim sonunda unuttu erkenden kalkar kahfalti verirdim ve simdi buyuduler kocaman iki oldular bu ne bicim aile bunlar hicmi bakmiyor kapilarinizi kilitleyein sizinle disari ciksinlar evde temizligi bile rahatlikla yapardim evim tertemizdi yani bunlar neden basarmiyor anlamak zor

5
12
yanıtYanıtla
...s.96312@hotmail.com:

Çocuğuna bakmaktan, koruyup kollamaktan aciz, şuursuz, zır cahil insanlar tavşan gibi üreyip sokağa salıyor sonra da çocukların başına olmadık işler geliyor! 4 yaşındaki çocuğu salakça sokağa bırakan -sözde- ana olacak kadın sallandırılmalı ki bir daha kimse çocuğuna karşı sorumsuzluk yapamasın, bu seviyedeki insanlar ana-baba olmasın!

9
7
yanıtYanıtla
47kerboran1990@hotmail.com:

nasıl oluyo hem eli hem bozağı ne garıp

13
3
yanıtYanıtla
...............@hotmail.com:

NASIL YA DÜŞÜYOR VE BOGAZI BİLEKLERI KESILIYOR NASIL OLUYOR ANLAMADIMKI

11
3
yanıtYanıtla
emeklimevl-t-38611@hotmail.com:

aile öyl erapor istemiş rapor o şekild eçıkmış ama bilek kesik boğaz kesik çivi hiç bir zaman vucutt akesi yapmaz saplanı ryada darbeyl eyırtıkolu ramavucutta kesi var o raporu veren doktorlar acabahipotrak yeminini boşamıyaptılarhipotrak yeminini bozan bir dokto rnamussuzdur

4
5
yanıtYanıtla
...s.96312@hotmail.com:

sen önce 'hipokrat' yazmayı, düzgün bir cümle kurmayı öğren de sonra fikir beyan et!

yanıt0
yanıt0
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title