Haberler

4. Yapı ve Dekorasyon Fuarı Açıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş tarafından bu yıl 4’ncüsü düzenlenen Yapı ve Dekorasyon Fuarı düzenlenen törenle açıldı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş tarafından bu yıl 4'ncüsü düzenlenen Yapı ve Dekorasyon Fuarı düzenlenen törenle açıldı.

Açılış törenine Malatya Valisi Mustafa Toprak, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İl Jandarma Komutanı Albay Şerafettin Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Turan, Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları, Genel Sekreter Yardımcıları, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ile vatandaşlar katıldı.

Yapı ve Dekorasyon Fuarı açılış konuşmasını yapan Kültür A.Ş Genel Müdürü Sabri Akın, "Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş olarak ilimizi tanıtmak, kültürel değerlerimizi yaşatmak ve yaygınlaştırmak, ilimizin ekonomik anlamda gelişimine katkı sağlamak ve ilimizi bölgemizin cazibe merkezi yapmak için dönem dönem etkinliklerimiz oluyor.

Düzenlediğimiz bu fuarımıza yapı dekorasyon sektörünün önde gelen 41 firmasının katılımı sağlanmıştır. Fuar alanımızın tamamı firmalarımıza tahsis edilmiştir. Açılışını yapmış olduğumuz Yapı ve Dekorasyon Fuarımız 23 Ekim tarihine kadar 11.00-20.00 saatleri arasında açık kalacaktır. Ayrıca 28 Ekim 6 Kasım tarihleri arasında Yöresel Ürünler Fuarı ile bu yıl kültürel, sosyal ve ekonomik içerikli 9 fuar düzenlemiş olacağız" şeklinde konuştu. Büyükşehir Belediyesi olarak fuarlara ağırlık verdiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise yaptığı konuşmada, "Malatya'yı ekonomik anlamda güçlendirmek, ticaret hacmini genişletmek ve bölgede cazibe merkezi yapmak çok ciddi çalışmaları gerektiriyor. Büyükşehir Belediyesi olarak fuarlara ağırlık verdiğimizi her fırsatta vurguluyoruz. Farklı sektörlerin ilimizde daha güçlü hale gelmeleri ve çevre illere hitap etmeleri çok önemli. İnşaat sektörü ülkemiz için sürükleyici sektörlerin başında geliyor. Bu ilimiz için de aynı önemde. İnşaatın canlanması temel hedefimiz. Malatya, kalite olarak inşaat sektöründe sayılı illerden biri. Bizler burada sadece Malatyalılara konut yapmamalıyız, hedefimiz daha büyük olmalı çevre illere de konut satabilmeliyiz.

Bizim temel amacımız ilimizdeki inşaat kalitesini yükseklere taşımak. Bunlarda tabi ki bu tür fuarlar sayesinde olacak. Bizim temel felsefemiz ilimizdeki ticaretin geliştirilmesi. Her sene fuarımız daha canlı ve katılım daha fazla oluyor. Bütün katılımcılara teşekkür ediyor Fuarımızın verimli geçeceğine inanıyorum" ifadelerine yer verdi.

Son olarak konuşan Malatya Valisi Mustafa Toprak, "4. Yapı ve Dekorasyon Fuarının ilimize, katılımcılara ve sektörüne hayırlı olmasını diliyorum. Malatya ekonomik olarak önemli gelişmeler gösteriyor. Malatya üretiyor ve ürettiğini satıyor, pazarlıyor. Fuarların asıl amacı da bu. Önemli olan ürettiğini pazarlayabilmek, istediği noktaya gelmek, piyasada tutunabilmek. Yapı ve Dekorasyon Fuarının bu anlamda önemli bir katkı sağlayacağına inanıyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımızı ve Kültür A.Ş Genel Müdürümüzü tebrik ediyorum, fuarımızın hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından 4. Yapı ve Dekorasyon Fuarının açılışı yapılarak stantlar gezildi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Toprak Ahmet Çakır Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title