Haberler

4. Vodafone Uluslararası Evrenseki Kupası, Antalya'da Başladı

4.Vodafone Uluslararası Evrenseki Kupası, Antalya Manavgat'ta başladı.

4. Vodafone Uluslararası Evrenseki Kupası, Antalya Manavgat'ta başladı. Turnuvada Chelsea, Milan, Bayern Münih, Villareal, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray alt yapılarının da yer aldığı 70 takım mücadele ediyor.

Final maçları 4 Nisan'da yapılacak 4. Vodafone Uluslararası Evrenseki Kupası için Türkiye Milli Futbol Takımı Eski Teknik Direktörü, Sepp Piontek ile Villereal'in altyapı sorumlusu ve eski milli oyuncu Nihat Kahveci de Türkiye'ye geldi.

31 Mart - 4 Nisan tarihleri arasında Antalya Manavgat'ta düzenlenen turnuva kapsamında Türkiye'ye gelen eski milli futbolcu Nihat Kahveci de minik takımların turnuva heyecanını zirveye taşıyor. Turnuvanın U13 kategorisinde Chelsea, Milan, Bayern Münih, Villareal, Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray alt yapılarının da yer aldığı 70 takım mücadele ediyor.

4. Vodafone Uluslararası Evrenseki Kupası öncesinde 30 Mart Cumartesi günü AC Milan altyapı takımı ile Suriyeli çocuklar bir dostluk maçı yaptı. Turnuvanın grup maçları 31 Mart ve 1 Nisan tarihlerinde gerçekleştirildi, 2 Nisan Salı günü ise U13 kategorisinde All-Star maçı oynandı. Play-off maçlarının 3 Nisan Çarşamba günü oynanacağı turnuva, 4 Nisan'da düzenlenecek final maçları ve ödül töreniyle sona erecek.

Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Lütfullah Kitapçı, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

"Vodafone Türkiye olarak, teknolojik yatırımlarımıza devam ederken, ülkemizin sürdürülebilir büyümesine katkıda bulunmak amacıyla sosyal yatırımlarımızı da önceliklendiriyoruz. Spor, özellikle de futbol, bu sosyal yatırımlarımız arasında çok önemli bir noktada yer alıyor. 4. Vodafone Uluslararası Evrenseki Kupası'na verdiğimiz destekle, Türk futbolunun geleceğine yatırım yapıyor, yarınlara sağlıklı bir şekilde taşınması hedefine katkı sağlıyoruz. Dünyaca ünlü futbol devlerinin altyapılarını Türkiye'deki takımlarımızın geleceğin yıldızı olmaya aday altyapı oyuncuları ile buluşturarak, onlara futbolun evrensel değerleri olan dostluk ve centilmenlik bilincini aşılıyor, aynı zamanda futbol yeteneklerini geliştirmelerine destek oluyoruz. Bugün bu temelleri atarak, bir anlamda yarının başarılarını inşa ediyoruz. Vodafone Uluslararası Evrenseki Kupası'nda bu yıl da sahalarda ve tribünlerde dostluk ve kardeşlik rüzgarları esiyor." - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Evrenseki Manavgat Türkiye Antalya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title