Haberler

4. Vodafone Uluslararası Evrenseki Kupası

Güncelleme:

Antalya'da düzenlenen 4. Vodafone Uluslararası Evrenseki Kupası sona erdi

NİHAT KAHVECİ'NİN MİNİK YILDIZLARI VODAFONE ULUSLARARASI EVRENSEKİ KUPASI'NIN ŞAMPİYONU!

Vodafone Türkiye'nin desteğiyle hayata geçirilen Vodafone Uluslararası Evrenseki Kupası, dördüncü yılında bir kez daha Spor Toto Süper Lig takımları ile dünya devlerinin altyapılarını yeşil sahada buluşturdu. Çeşitli ülkelerden 70 takımın mücadele ettiği turnuvanın şampiyonu, finalde Bursaspor'u penaltılarla yenen Nihat Kahveci'nin çalıştırdığı Villareal oldu.

Vodafone Türkiye'nin desteğiyle bu yıl dördüncü kez hayata geçirilen Vodafone Uluslararası Evrenseki Kupası, bir kez daha Spor Toto Süper Lig takımlarının altyapıları ile dünya devlerinin altyapılarını yeşil sahada buluşturdu. U-13 kategorisinde Chelsea, Milan, Bayern Münih, Villareal, Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray alt yapılarının da yer aldığı 70 takımın mücadele ettiği turnuvada Villareal takımı, Bursaspor'u normal süresi 2- 2 biten maçta, penaltılarla 7-6 yenerek şampiyonluk kupasını kaldırdı. U-12 kategorisinde Gençlerbirliği, U-15 kategorisinde ise Manavgat Evrenseki şampiyon oldu.

31 Mart - 4 Nisan tarihleri arasında Antalya Manavgat'ta düzenlenen turnuva kapsamında Milli Futbol Takımı Eski Teknik Direktörü Sepp Piontek ile İspanyol Villereal takımının altyapı sorumlusu ve eski milli futbolcu Nihat Kahveci de Türkiye'ye gelerek minik takımların turnuva heyecanını zirveye taşıdı. Turnuva kapsamında ayrıca Galatasaraylı Didier Drogba'nın oğlu Isaac Drogba da Chelsea formasıyla yeşil sahada mücadele etti. Turnuvada Sepp Piontek'in oluşturduğu yabancılar karması ile Nihat Kahveci'nin yaptığı yerliler karması arasındaki All Star maçını ise yabancılar karması 3-0 kazandı.

Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Lütfullah Kitapçı, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

"Vodafone Türkiye olarak, teknolojik yatırımlarımıza devam ederken, ülkemizin sürdürülebilir büyümesine katkıda bulunmak amacıyla sosyal yatırımlarımızı da önceliklendiriyoruz. Spor, özellikle de futbol, bu sosyal yatırımlarımız arasında çok önemli bir noktada yer alıyor. 4. Vodafone Uluslararası Evrenseki Kupası'na verdiğimiz destekle, Türk futbolunun geleceğine yatırım yapıyor, yarınlara sağlıklı bir şekilde taşınması hedefine katkı sağlıyoruz. Dünyaca ünlü futbol devlerinin altyapılarını Türkiye'deki takımlarımızın geleceğin yıldızı olmaya aday altyapı oyuncuları ile buluşturarak, onlara futbolun evrensel değerleri olan dostluk ve centilmenlik bilincini aşılıyor, aynı zamanda futbol yeteneklerini geliştirmelerine destek oluyoruz. Bugün bu temelleri atarak, bir anlamda yarının başarılarını inşa ediyoruz. Vodafone Uluslararası Evrenseki Kupası'nda bu yıl da sahalarda ve tribünlerde dostluk ve kardeşlik rüzgarları estirdi. Futbol herkesin hakkıdır anlayışı ve sağlıklı yaşamın ve toplumum yaşam kalitesinin artırılması hedefiyle spora yatırımımızı sürdüreceğiz."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nihat Kahveci Chelsea Antalya Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title