Haberler

4 Üniversite Öğrencisinin İlk Uyuşturucu Denemesi Faciayla Bitti, 2 Kişi Öldü 2 Kişi Komaya Girdi

Bursa’da Uludağ üniversitesinde öğrenim gören dört öğrencinin ilk uyuşturucu deneme partisi faciayla noktalandı.

Bursa'da Uludağ üniversitesinde öğrenim gören dört öğrencinin ilk uyuşturucu deneme partisi faciayla noktalandı. İki öğrenci hayatını kaybetti, komaya giren diğer iki genç ise yoğun bakıma alındı. Oğlunu uyuşturucudan kaybeden baba ise gençlere tavsiyelerde bulundu. Leblebi gibi uyuşturucu satıldığını iddia eden 3 çocuk babası M.E., "Gençlere tavsiyem her türlü ottan çöpten uzak dursunlar" dedi.

Edinilen bilgiye göre, olay dün gece G.K.'nin oturduğu Nilüfer ilçesi Dumlupınar Mahallesi Selanik Caddesi üzerindeki öğrenci evinde meydana geldi. Uludağ Üniversitesi (UÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi son sınıf öğrencisi 24 yaşındaki İ.E. aynı okulda okuyan arkadaşları G.K. (23), M.Y.(23) ve K.K. (23) ile birlikte ilk kez uyuşturucu içmek için bir araya geldi. Uyuşturucu hap kullandıkları iddia edilen gençler gecenin ilerleyen saatlerinde komaya girdi. Aleme katılmayan M.K. ise sabaha karşı uyandığında dört arkadaşını da baygın halde bulunca hemen polisi aradı. 112 acil servis ambulanslarıyla Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan gençlerden İ.E ve G.K. hayatını kaybetti.

Komaya giren M.Y. ve K.K. ise Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yer olmadığı için Mudanya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İki gencin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Savcılık ise olayla alakalı soruşturma başlattı. Extacy hap içtikleri üzerinde durulan gençlerin cesedi inceleme için otopsiye kaldırıldı. Acı haberle Balıkesir'den Bursa'ya gelen 3 çocuk babası M.E. gençlere tavsiyelerde bulundu. Metanetini koruyan çiftçi baba M.E. oğlunun sigara bile içmediğini belirterek, "Söyleyecek bir şeyim yok ki. Söyleyeceğim devletin başındaki büyüklere. O baştakileri tutsunlar. Gençlere tavsiyem her türlü ottan çöpten uzak dursunlar. Bu lanet şeyden uzak dursunlar. Ama her şey gençlerle bitmiyor. Önlem alınacağını da zannetmiyorum. Sokak ortasında leblebi gibi satılan bir şey için nasıl önlem alınacak? Önlem alınsa bunlar leblebi gibi satılmazdı. Herkes istediği yerden istediği şeyi bulabiliyor" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Uludağ Üniversitesi Dumlupınar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title