Haberler

4 Şehirde Sağanak Yağış Bekleniyor

Güncelleme:

Meteoroloji, öğle saatlerinden sonra Edirne, Kırklareli, İzmir ve Çanakkale çevrelerinde sağanak yağış beklendiğini açıkladı.

Meteoroloji kaynakları, Edirne, Kırklareli ile birlikte İzmir ve Çanakkale çevrelerinde sağanak yağış beklendiğini belirtti.

ÖĞLE VE AKŞAM SAATLERİNDE SAĞANAK YAĞIŞ

Yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemiz batı kesimleri parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Edirne, Kırklareli, İzmir ve Çanakkale çevreleri ile akşam saatlerinden itibaren Kıyı Ege, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve Antalya çevrelerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

EGE'DE GECEDEN SONRA KUVVETLENECEK

Yağışların; gece saatlerinden sonra İzmir çevreleri, Aydın ve Muğla'nın kıyı kesimleri ile Balıkesir'in batı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklenmektedir. Bu sabah saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

SICAKLIK MEVSİM NORMALLERİNİN ÜZERİNDE

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor, ülkemiz genelinde mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyredecek.

3 BÖLGEDE KUVVETLİ RÜZGAR BEKLENİYOR

Rüzgarın genellikle güney ve güneybatı, yurdun güneydoğu kesimlerinde kuzey ve doğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Kuzey Ege ve Batı Akdeniz kıyıları ile Marmara'da yer yer kuvvetli olarak (40-60 km/s) esmesi bekleniyor.

EN YÜKSEK SICAKLIK ADANA VE SAMSUN'DA

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve az bulutlu 17

İstanbul: Parçalı, zamanla çok bulutlu 20

İzmir: Parçalı ve çok bulutlu (Öğle saatlerinde kıyı kesimlerinin hafif sağanak yağışlı, akşam saatlerinden itibaren il genelinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; gece saatlerinde sonra yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.) 19

Adana: Az bulutlu ve açık 24

Antalya: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 21

Samsun: Parçalı ve az bulutlu 24

Trabzon: Parçalı ve az bulutlu 20

Erzurum: Az bulutlu ve açık 11

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 18

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kırklareli Çanakkale İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title