Haberler

4 Mart Tıp Bayramı

AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan ile Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan ile Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çalışkan, mesajında, sağlık çalışanlarının, insanı yaşatmayı ve acısını azaltmayı, insanlığa daha sağlıklı yaşam sunmayı amaç edinen kutsal mesleklerini büyük fedakarlıkla yerine getirdiklerini belirtti.

En zor şartlarda dahi hizmetlerini özveriyle sunan sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı içtenlikle kutladığını vurgulayan Çalışkan, "İnsanın sağlıklı şekilde hayatını devam ettirebilmesi için doğumdan ölüme kadar sağlık çalışanlarımız ve doktorlarımızın önemi çok büyüktür. Sağlık alanında gerek yetişmiş insan kaynağı, gerekse tıp ve tedavi alanındaki gelişmelere paralel olarak hastanelerimizin fiziki imkanlarında sürekli iyileşme söz konusudur. Herkesin daha iyi sağlık hizmeti almaya başlaması, sağlıklı toplum olabilmemiz açısından da önemli bir gelişmedir" ifadelerini kullandı.

Çalışkan, AK Parti iktidarı ile birlikte Sağlıkta Dönüşüm ve Değişim Projesi başladığını ve kararlılıkla yürütüldüğünü anlatarak, bu proje ile birlikte yeni bir sağlık anlayışı oluştuğunu, projede üst düzey sağlık hizmeti sunulması ve hasta memnuniyetinin esas alındığını kaydetti.

AK Parti iktidarında Kırşehir'e sağlık alanında önemli yatırımlar yapıldığına işaret eden Çalışkan, il ve ilçelerde sağlık alanında yapılan yatırımlara ilişkin bilgi aktardı.

Belediye Başkanı Bahçeci

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, yayımladığı mesajda, sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı ve başarılar diledi.

İnsanın her daim ihtiyaç duyduğu en temel hizmet alanlarından birinin de sağlık olduğunu belirten Bahçeci, etkin ve kaliteli ağlık hizmetinin, nitelikli toplumun en önemli şartı olduğunu vurguladı.

Bahçeci, günümüzde önce insan anlayışının benimsendiğine dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Günümüzde, herkesin kaliteli sağlık hizmetlerinden yararlanması için gece gündüz demeden her yerde ve koşulda büyük özveri ve heyecanla görev yaparak kendisini insana hizmete adayan doktorlarımızın ve sağlık personellerimizin 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyorum. Sağlık alanında emeği geçenleri saygıyla anıyorum. Sağlıklı bir toplum dileğiyle doktorlarımıza, hemşirelerimize, ebelerimize ve bütün sağlık çalışanlarımıza çalışmaların da başarılar diliyorum."

Kaynak: AA / Yerel

Yaşar Bahçeci Tıp Bayramı Kırşehir Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title