Haberler

4. Marsyas Kültür, Sanat ve Müzik Festivali

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde bu yıl 4.'sü düzenlenen Marsyas Kültür, Sanat ve Müzik Festivali, renkli görüntülere sahne oldu.

Sabah saatlerinde Hükümet Konağı önüne çelenk sunulmasıyla başlayan festival etkinlikleri kapsamında, mehter takımı ilçe merkezinde yürüyüş ve gösteri yaptı. Daha sonra Suçıkan Parkı'nda devam eden etkinliklerde, tekvando gösterileri ile yemek ve tatlı yarışmaları yapıldı. Yemek yarışmasında Zeynep Karakaya, tatlı yarışmasında ise Hamidiye Cengiz birinci oldu. Etkinlikte ayrıca, Dinar'daki mahalle muhtarlarına çalışmalarından dolayı birer plaket verildi.

Plaket töreninde konuşan Belediye Başkanı Mustafa Tarlacı, görüşü ve düşüncesi ne olursa olsun muhtarlarla hep beraber çalıştıklarını söyledi. Sosyal ve kültürel faaliyetler ile yatırım alanlarında çok işler başardıklarını anlatan Tarlacı, "Şu an işsizliği ortadan kaldırmak için bazı çalışmalarımız var. Çok yakında Dinar'a yeni yatırımlar gelecektir" dedi. Festival kapsamında, TRT Türk Halk Müziği Sanatçısı Makbule Kaya bir konser verirken, Serenler Halk Oyunları Grubu da gösteri sundu. Dinar Belediye Başkanı Mustafa Tarlacı da, zaman zaman sahneye çıkarak oyun oynadı.

(KK-ATA-Y) 07.05.2008 12:17 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title