Haberler

"4. Malatya Uluslararası Film Festivali"

Hababam Sınıfı filminde rol alan bazı oyuncular, Vali Şahin'i ziyaret etti

Hababam Sınıfı filminde rol alan bazı oyuncular, Malatya Valisi Vasip Şahin'i ziyaret etti.

"4. Malatya Uluslararası Film Festivali" kapsamındaki etkinliklere katılmak üzere kente gelen oyuncuları makamında kabul eden Vali Şahin, festivalin, Hababam Sınıfı ile daha hareketli olacağını söyledi.

Şahin, festival kapsamında, sinema oyuncusu merhum Kemal Sunal'ı anma etkinlikleri düzenleyeceklerini belirterek, "Sizlerin burada bulunması Kemal Sunal'ın daha iyi anlaşılması noktasında önemli katkı sağlayacaktır. Sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

Hababam Sınıfı filminin sevilerek izlendiğini vurgulayan Şahin, "Hababam Sınıfı, belki binden fazla kez gösterilmiştir. Her insan belki 100'den fazla kez aynı filmleri izlemiştir ama her izleyişte ilk defa seyrediliyormuş gibi bir haz bırakabiliyorsa bu film klasikleşmiştir. Sizlerin yapmış olduğu filmler, Türk sinemasının yüz akı oldu ve Türk sinemasıyla özdeşleşti. Dolayısıyla sizleri burada ağırılıyor olmak, Türk sinema klasiğinin de yaşatılıyor olması anlamına geliyor" diye konuştu.

Hababam Sınıfı filminin oyuncularından Dilaver Gür ise "4. Malatya Uluslararası Film Festivali"nin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Festivallerin şehrin tanıtımı için önemli olduğunu vurgulayan Gür, "Bizler geçen sene büyük üstat Münir Özkul için buradaydık. Bu yıl da Malatyalı hemşehrimiz Kemal Sunal için buradayız. Kemal Sunal'ı rahmetle, şükranla ve minnetle anıyoruz" dedi.

Gür, "Hababam Sınıfı Malatya'yı sevdi, Malatya da Hababam Sınıfı'nı sevdi. Nasıl Malatya denince kayısı akla geliyorsa, bundan sonra Kemal Sunal ve Hababam Sınıfı denince Malatya akla gelecek. Malatya denince Kemal Sunal ve Hababam Sınıfı akla gelecek" ifadesini kullandı.

Oyuncular, Vali Şahin'e çiçek takdim etti. Ziyarette, Gür'ün yanı sıra Hababam Sınıfı filmi oyuncularından Ahmet Sezerel, Dinçay Çetindamar, Ercan Gezmiş, Gazanfer Şener, Mehmet Tatay, Tayfun Akalın, Tuncay Akça ve Ümit Doğru hazır bulundu. - Malatya

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Kemal Sunal Vasip Şahin Malatya Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title