Haberler

Öfkeli Baba, 4 Kişiyi Vurduktan Sonra Oğlunu Rehin Aldı

Güncelleme:

Elazığ'da baba dehşeti yaşandı. Oturduğu sitenin önündeki caddede 3 kişiyi, evde de karısını vuran Gökhan T., oğlunu rehin aldı. Polisin operasyonu ile şüpheli şahıs etkisiz hale getirilirken çocuğu da kurtarıldı.

4 KİŞİYİ VURDU OĞLUNU REHİN ALDI

Olay, akşam saatlerinde merkez Sürsürü Mahallesi İmam Efendi Bulvarı'nda bulunan bir sitenin önünde ve içerisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, asansör firması sahibi olan Gökhan T., henüz bilinmeyen bir nedenle oturduğu sitenin ön caddesinde apartman sakinlerinden Kubilay Şenbakar, Ahmet Uygur ve yoldan geçen 15 yaşındaki İbrahim Baş'ı vurdu. Sitede bulunan evine giden şüpheli Gökhan T., daha sonra eşini vurarak yaraladıktan sonra oğlunu da rehin aldı. Apartman sakinleri durumu polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları ambulanslarla hastaneye kaldırırken, özel harekat polislerinin de bulunduğu ekipler çevre tedbiri alarak içeri girdi. Şüpheli Gökhan T'yi evde etkisiz hale getiren polisler, oğlunu da babasının elinden kurtardı.

1 YARALININ DURUMU AĞIR

Şüpheli şahıs polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Yaralılardan 15 yaşındaki İbrahim Baş'ın durumunun ağır olduğu, diğer yaralıların ise durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yaralılardan Kubilay Şenbakar'ın eski Türkiye Boks Şampiyonu olduğu öğrenildi.

Olay yerinde yapılan incelemede çok sayıda boş kovan, demir sopa ve elektrikli şok aleti bulundu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Baş Elazığ Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

yaşliMobil-ANDROID:

akp oldugu muddetce milli ahlak çökmüştür

6
7
yanıtYanıtla
123Mobil-ANDROID:

aha da adana değil demek ki başka illerde de oluyor boyle şeyler

0
1
yanıtYanıtla
özgemobilWeb@haberler.com:

hayret adana degilmis

0
0
yanıtYanıtla
BakılırMobil-IOS:

Kendini öldürseydi de millet kurtulsaydı bu pislikten

0
0
yanıtYanıtla
eat:

cinleri gelmis

0
0
yanıtYanıtla
ahmet ataMobil-ANDROID:

Ne oluyor bu millete.Ne olur özellikle siyasiler küçük harfle konuşun.Dinimiz'cede ahleken'de yüksek sesle bağırarak konuşmak uygun değil.Toplumu germeyin ki bu ve benzer vahim sonuçlar yaşanmasın.

0
0
yanıtYanıtla
ahmet ataMobil-ANDROID:

Ne oluyor bu millete, lütfen siyasiler özellikle küçük harfle konuşun .Dinimizce de ahlaken'de yüksek sesle konuşmak uygun değildir toplum gerilerek böyle vahim hadiselere sebep olmaktadır.

0
0
yanıtYanıtla
halktan biri:

ben tanıyorum özünde iyi biri herkesin başına gelebilir orada ne oldu kimse bilemez ne sebeple olduğunu ALLAH islah ertsin yaralılara acil şifalar versin

0
0
yanıtYanıtla
YazıkkmobilWeb@haberler.com:

Adamı gözümüzn önünde kurşna dizdi sonraa çocğnu rehn aldı cinnet işi değl bu

0
0
yanıtYanıtla
hayretMobil-ANDROID:

bu haber tam adanalik bir haberdi nasıl olurda adana da olmaz :) inanamiyoruuuum

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title