Haberler

4 Kişiyi Öldüren Sanık: 'Allah'tan Kork, Yalan Söyleme'

ANKARA Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi Fizik Tedavi Bölümü'ndeki eczanede 4 iş arkadaşını öldürmek suçlamasıyla tutuklanan Enver Türkmen'in yargılandığı davanın ikinci duruşması Ankara 7. Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü. Sanık Türkmen, duruşmada dinlenen tanığa, "Yalan söylüyor. Allah'tan kork, yalan söyleme" diye tepki gösterdi.

Ankara 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nde önceki gün görülen duruşmaya 4 kez tasarlayarak adam öldürmek ve ruhsatsız silah bulundurmak suçundan yargılanan tutuklu sanık Enver Türkmen, olayda yaşamını yitiren eczacılar İlknur Yüce, Hikmet Türk, Gürsu Ulaşan ve Özler Kiriş'in yakınları ve taraf avukatları katıldı. Duruşmada katılma taleplerini alan mahkeme, sanık ve ölen 4 kişi ile aynı yerde çalışan Gökhan Kutlu ve İrfan Öztaş'ı dinledi.

"SORUŞTURMA SONUCU ECZANEDEN GÖNDERİLİRSEM ADAMI MERMİ MANYAĞI YAPARIM"

Tanık İrfan Öztaş, 1998 yılından beri hastanede memur olarak çalıştığını belirterek, "Sanık Enver Türkmen de o tarihten beri çalışmaktadır. Maktul eczacılar olaydan 3-4 yıl önce hastaneye geldiler. Eczanenin sorumlusu eczacı Ayhan Alıç'tır. Ancak 2-3 yıldır Alıç'ın verdiği sözlü yetkiden dolayı Enver Türkmen eczanenin tek sorumlusu gibi davranmaktaydı. Sanık personele karşı hakaret ve tehditli konuşurdu. Bu nedenle olaydan 4-5 ay kadar önce maktul Gürsu Ulaşan, Türkmen'in personele karşı iyi davranması yönünde uyardı. Bunun üzerine Enver Türkmen masaya yumruğunu vurarak, 'sen kimsin, kim oluyorsun' gibi bir söz söyledi. Bu olaydan dolayı tutanak tutuldu ve Enver Türkmen hakkında idari soruşturma açıldı" dedi.

Bu soruşturmada da ifade verdiğini belirten tanık Öztaş," İfademden sonra çalıştığım odada bu olayı konuşurken, 5 Mayıs 2016'da sanık Türkmen, 'Ben bu soruşturma sonucunda eczaneden gönderilirsem adamı mermi manyağı yaparım, 4-5 çapulcuya meydanı bırakmam' dedi. Bu olaydan yaklaşık bir hafta sonra da sanık beni tehdit etti, ben de şikayetçi oldum" diye konuştu.

ÖLENLERİN YAKINLARINDAN SANIĞIN SÖZLERİNE TEPKİ

Bu sırada söz alan sanık Enver Türkmen, tanık İrfan Öztaş'a bazı sorular sordu. Sanıkla tanık arasında karşılıklı konuşma sırasında, Enver Türkmen," Yalan söylüyor. Allahtan kork, yalan söyleme" şeklinde konuştu. Bunun üzerine salondakiler sanığa tepki gösterdi. Mahkeme tutanaklarına geçmeyen bu tartışma sırasında izleyiciler arasında, "Sen Allahtan korktun onun için mi 4 kişiyi öldürdün" şeklinde sözler söylendi.

Tanıkları dinlenilmesinin ardından taraf avukatların taleplerini alan mahkeme, belirlenen bazı tanıkların dinlenmesi için duruşmayı 26 Aralık 2016'ya erteledi.

- Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Özler Gürsu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title