Haberler

4 Kişinin Silahla Yaralanması Olayının Zanlısı: "Ekmeğim İçin Yaptım"

Antalya’nın Kemer ilçesinde disko korumalarını kurşun yağmuruna tuttuğu ve 3 koruma ile bir müşteriyi yaraladığı gerekçesiyle gözaltına alınan şahıs, adliyeye getirilirken gazetecilere "Ekmeğim için yaptım" diye bağırdı.

Antalya'nın Kemer ilçesinde disko korumalarını kurşun yağmuruna tuttuğu ve 3 koruma ile bir müşteriyi yaraladığı gerekçesiyle gözaltına alınan şahıs, adliyeye getirilirken gazetecilere "Ekmeğim için yaptım" diye bağırdı.

Önceki gün sabahın ilk saatlerinde Kemer Yeni Mahalle Deniz Caddesi'nde bir diskoda korumaların üzerine ateş ederek 3 koruma ve bir müşteriyi yaraladığı iddia edilen Osman Ş. (29) olay yerinden kaçmıştı. Polis yaptığı araştırmada mağdurların ifadelerine başvurarak kimliğini tespit ettiği şüpheliyi dün akşam Aslanbucak Mahallesi'nde yolda yürürken yakaladı. Şüphelinin üzerinde olayda kullandığı ileri sürülen 9 mm çapında bir tabanca ele geçirildi.

Şüphelinin emniyetteki ifadesinde, olayın yaşandığı diskoda nargile salonu işletmeciliği yaptığını ancak bir bahaneyle haksız yere sözleşmesinin iptal edildiğini, güç durumda kaldığını söylediği öğrenildi. Osman Ş., olay gecesi görüşmek için gittiği diskonun önündeki korumaların kendisini görünce ellerini bellerine atmaları üzerine tuzak kurulduğunu düşünüp ateş ettiğini söyledi. Zanlı, adliyeye getirilirken ise gazetecilere "Ekmeğim için yaptım" diye bağırdı.

Olayın mağdurlarının ise ifadelerinde, disko kapısında görevlerini yaparken aniden ateş açıldığını söyledikleri öğrenildi. Disko görevlileri, Osman Ş.'nin disko içinde huzursuzluk çıkardığı gerekçesiyle sözleşmesinin feshedildiğini ve yatırdığı kiranın bir bölümünün iade edildiğini söyledi.

Osman Ş.'nin nöbetçi savcılık tarafından ifadesinin alınmasının ardından mahkemeye sevk edileceği bildirildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title