Haberler

4. Geleneksel Voleybol Turnuvası

Güncelleme:

Seydişehir Belediyesi 4. Geleneksel Voleybol Turnuvası final maçı ve kupa töreniyle sona erdi

Seydişehir Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Voleybol Turnuvası nefes kesen final maçıyla son buldu.Seydişehir ve kasabalardaki kamu, özel sektör, eğitim kurumları ve sivil toplum kurumları arasındaki birlik beraberlik duygularını geliştirmek ve kardeşlik duygularını pekiştirmek amacıyla düzenlenen turnuva birbirinden güzel maçlara sahne oldu.

17 takımın 180 sporcuyla katıldığı Seydişehir Belediyesi 4. Geleneksel Voleybol Turnuvası başından sonuna kadar ilgiyle izlendi. 21 Mayıs'ta başlayan turnuva Nevzat Bey Spor ile Meryem Gelinlik arasında yapılan final karşılaşmasıyla sona ererken, şampiyonluk kupasını Nevzat Bey Spor kazandı.

Seydişehir Belediyesi 4. Voleybol Turnuvasında final maçından önce gerçekleştirilen karşılaşmada Ortakaraören Çağrı Petrol Spor ile Akçalar Spor 3.'lük kupası için mücadele etti. Keyifli bir müsabakanın ardından Ortakaraören Çağrı Petrol Spor'u 3- 0 yenen Akçalar Spor turnuvayı 3. olarak tamamladı.

Meryem Gelinlik ile Nevzat Bey Spor arasındaki son dereceli çekişmeli geçen final maçında Meryem Gelinlik ilk seti 25-23 alarak 1-0 öne geçti. İkinci seti 22-25 bitiren Nevzat Bey Spor durumu 1-1' eşitledi. Üçüncü seti 25-11 açık ara önde geçen Meryem Gelinlik 4. sette takıldı. Nevzat Bey Spor 4. seti 15-25 alarak durumu 2-2 eşitledi ve maçı netice setine taşıdı. 5. seti ise 11-15'lik skorla geçen Nevzat Bey Spor Seydişehir Belediyesi 4. Voleybol Turnuvasında şampiyonluk kupasının da sahibi oldu.

KUPA TÖRENİ

Final maçından sonra kupa törenine geçildi. Belediye Başkanı Abdulkadir Çat " Geleneksel hale getirdiğimiz 4. Voleybol Turnuvasına katılan 17 takımdan centilmence mücadele eden 180 sporcumuzu ve başından sonuna kadar büyük bir ilgiyle takip eden siz değerli sporseverlerimizi en derin ve en kalbi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum "diyerek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü: "Spor demek, dostluk demek, kardeşlik demek. Birliğimizi beraberliğimizin tesis edildiği faaliyetler demek. Bu anlayışla, göreve geldiğimiz günden itibaren sadece alt ve üst yapı hizmetleriyle değil, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle memleketimizde hem toplumsal mutabakatın sağlanması hem de hemşehrilerimiz arasında var olan dayanışma, yardımlaşma ve kardeşlik ortamının tesis edilmesi ve pekiştirilmesi için gayret gösteriyoruz.Bundan sonra da yeni organizasyonlarla sizlerle bir arada olmayı ümit ediyor; tüm sporcularımıza, takımlarımıza, organizasyon heyetine ve emeği geçen tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum "dedi.

Nevzat Bey Spor şampiyonluk kupasını Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'ın elinden aldı.2. olan Meryem Gelinlik'e kupasını Meclis Üyesi Mümün Kutun ve Askerlik Şubesi Başkanı Kamil Güngör verdiler. Akçalar Spor'a 3.'lük kupasını Kesecik Belediye Başkanı Abdullah Ünver verirken, 4. olan Ortakaraören Çağrı Petrol Spor'a kupası Akçalar Belediye Başkanı Fikret Kerpiç tarafından verildi. Ayrıca Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat , başından sonuna kadar hiç aksatmadan büyük bir ilgiyle Turnuvayı takip ederek en iyi seyirci olan Emine Pınar'ı kutladı ve çiçek armağan etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title