Haberler

4 Eylül İlkokulu'ndan 'İyilikte Yarışalım Projesi'

4 Eylül Ahmet ve Sebahat Özmen İlkokulu, değerler eğitimi kapsamında başlattığı ’İyilikte Yarışalım Projesi’ni bu yıl da hayata geçirdi.

4 Eylül Ahmet ve Sebahat Özmen İlkokulu, değerler eğitimi kapsamında başlattığı 'İyilikte Yarışalım Projesi'ni bu yıl da hayata geçirdi.

4 Eylül A.S.Ö. İlkokulu Rehberlik Servisi ve Okul Aile Birliği işbirliği ile gerçekleştirilen bu projeye, geçen yıldaki gibi okul öğrencilerinin ve velilerinin yanı sıra Kula esnafı da destek verdi. Proje kapsamında ilk olarak Rehber Öğretmen Hasret Esen tarafından "Değerler Eğitimi" temalarından "Yardımseverlik ve İyilik" teması öğrencilere anlatılırken, velilere veli mektupları aracılığıyla ulaşıldı. Okul Aile Birliği ve okulun bir araya gelen gönüllü öğrenci ve velileriyle birlikte büyük bir özveriyle toplanan yardımlar Okul Müdürü Enver Ay, Müdür Yardımcısı Hasan Şen, Okul Aile Birliği Başkanı Ahmet Tuna Bursalı ve Okul Aile Birliği üyesi Hatice Deveci tarafından Sandal Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine ulaştırıldı. Sandal Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Ahmet Varol ve İlkokul Müdürü Halil Kesim Kurumları adına teşekkür etti.

Okul Aile Birliği Başkanı Ahmet Tuna Bursalı, okullarda yapılan bu tür faaliyetlerin öğrencilere önemli artılarının olduğunu, toplumda sevgi ve dostluk bağlarının güçlendirdiğini ve bu tür çalışmalara her zaman destek vereceklerini belirtti.

Okul Müdürü Enver Ay ise, bu projede emeği geçen öğretmenlere, desteklerini esirgemeyen Okul Aile Birliği üyelerine ve gönüllü öğrenci, veli ve Kula esnafına teşekkür ederek, bu projenin ileri ki yıllarda da gerçekleştirileceğini ifade etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Tuna Eylül Kula Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title