Haberler

Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye Üstü Kapalı 1 Mayıs Mesajı

Güncelleme:

Süper Lig'in lokomotif takımları Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladılar. İçlerinde Trabzonspor'un yayınladığı 1 Mayıs mesajında 2010-2011 sezonuna vurgu yapıldı ve üstü kapalı bir şekilde Fenerbahçe'ye gönderme yapıldı.

Kulüplerin internet sitelerinde yer alan mesajlar şöyle;

TRABZONSPOR

"Tüm emekçilerin 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlu olsun. Çağdaş sistemler, emek ve emekçiye, layık oldukları önemi vermekte; örgütlenme kabiliyetini artırmaktadır. Fakat ülkemizdeki futbol yapısı, emeğin örgütlenmesini gereken şekilde teşvik etmemektedir.

Futbolu var eden temel unsur, sahadaki futbolculardır. Gariptir ki, futbolumuzda örgütlü olmayan tek unsur da futbolculardır. Ülke futbolu; yayıncı kuruluş, kulüp yöneticileri ve taraftar üçgenine sıkışmış durumdadır. Yapısal çözümler ve uygulamalar için; sahadaki futbol emekçilerinin acilen güçlü bir sendikal yapıya kavuşturulması gerekmektedir."

1 Mayıs İşçi Bayramı vesilesiyle belirtmek isteriz ki: "2010-2011 sezonunda, Trabzonspor camiasının ve futbol emekçilerinin emekleri şikeyle gasp edilmiştir. Gasp edenler himaye edilmiştir, himaye edilmektedir. Trabzonspor mücadeledir. Trabzonspor, emeği için mücadele etmeye devam edecektir."

BEŞİKTAŞ

"1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlu Olsun. 112 yıllık şerefli mazimizde, her daim halkın takımı olmakla övündük. Tarihimizin her anında emeğe ve alın terine saygılı olduk.
Tüm emekçilerin ve halkımızın, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutlarız."

FENERBAHÇE

"Başta kulüp çalışanlarımız olmak üzere, tüm işçi ve emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı'nı en içten dileklerimizle kutlarız."

GALATASARAY

"Ülkemizdeki tüm çalışanların hak ve taleplerinin ele alındığı, gündeme taşındığı bir gün olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyorum."

Prof. Dr. Duygun Yarsuvat

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Trabzonspor Fenerbahçe Beşiktaş 1 Mayıs Spor Haberler

500

Yorumlar (27)

SAMSUNSPOR SEVDALISI GFB KÜRT 02:

siavasa hamsiler gittimi bu şike değilmi? erdoğan bayraktara telefonda biz şampiyon olmassak 20 bin oyu unutun bu şike değilmi? utanmadan emekten bahsediyosunuz. . . gs uşağı potnus . . güneydoğuya gelin bir kupa verelim. . .

11
6
yanıtYanıtla
comp.eng:

trabzon 1mayıstan ne anlar faşistler sizi

12
4
yanıtYanıtla
işigücü futbol anarşisi vitaminsiz lazın:

trapzaon ligden atsınsız vitamsız rum silah sıkmıştı

8
8
yanıtYanıtla
Lazoglu 61mobilWeb@haberler.com:

Babaniz trabzonspordur haddinizi bileceksiniz ulannnnn

6
9
yanıtYanıtla
ADANALI TAMPON RACİ:

Salak herifler, Fenerbahçe kadar başınıza taş düşsün. . . Hamsi beyinliler

9
5
yanıtYanıtla
KadikoyluMobil-IOS:

Allah askina bu ts bu ulkenin takimi mi? Agzimi bozdurmayin

4
7
yanıtYanıtla
BİNGÖLLÜ ZAZA:

BU TRABZONLULAR KADAR GICIK İNSAN YOK YAA TRABZONLU SİYASETÇİSİ OLSUN İŞ ADAMI OLSUN İYİ ARAŞTIRIN BAKIN YAA MESUT YILMAZ ADAM ETMİŞTİR YADA RECEP TAYYİP ERDOĞAN AMA ÖYLE NANKÖR İNSANLARKİ 17 ARALIKTA GÖRDÜK ERDOĞAN BAYRAKTARI HEMEN SATTI TAYYİPİ BU RİZELİLERDEDE AKIL YOK BU HAMSİ KAFALILARA KUCAK AÇIYORLAR

6
4
yanıtYanıtla
GsLiMobil-ANDROID:

türkiye arkanda trabzonspor helal olsun

2
8
yanıtYanıtla
Aklın YoluMobil-ANDROID:

Allah Fenerbahceyi Aziz Yildirim dan, Trabzonu da mikrop Mafya babasi kilikli Baskan bozuntusundan, bir de Cavcav mikrobundan, Milii takimi Terim den kurtarsin. Bakin Türk futbolu nereye geliyor.

6
4
yanıtYanıtla
Hesap KitapMobil-IOS:

Bence Fenerbahçe futboldan 10 yıllığına men edilirse Türk futbolu çok büyük ilerleme kaydeder

6
4
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title