Haberler

4. Bilişim ve Medya Kongresi ve Fuarı, Darmstadt'ta Başladı

Almanya'nın Darmstadt kentinde düzenlenen "4. Bilişim ve Medya Kongresi ve Fuarı" kapılarını açtı.

Almanya'nın Darmstadt kentinde düzenlenen "4. Bilişim ve Medya Kongresi ve Fuarı" kapılarını açtı.

Darmstadtium salonunda "İş hayatı 4.0 - KOBİ'lerde dijitalleşme" temasıyla düzenlenen fuar, işletme yöneticileri ile bilişim uzmanlarını bir araya getiriyor.

Bu yıl 140 katılımcı ve 35 uzman konuşmacının katılım sağladığı fuarda, ziyaretçiler ve katılımcılar, hem yenilikçi bilişim teknolojileri konularını tartışabilecek hem de yeni fikirler geliştirme imkanı bulacak.

Hessen eyaletinde kendi alanında en önemlilerden biri olarak kabul edilen fuarda, KOBİ'lerin dijital dünyalarında büyük öneme sahip online reklam ve pazarlama, süreç ve iletişim, yeni iş dünyası ve bilişim güvenliği konuları masaya yatırılacak.

Fuarda, alanında uzman Björn Tantau, Volker Harr, Michael Gerards, Alexander Dörsam und Christian Ecks gibi isimlerin yanı sıra Almanya'da telekomünikasyon ve sağlık sektöründe yaptığı çalışmalarla bilinen BEQO Dijital Medya şirketinin sahibi Berkant Kaçar da konuşmacı olarak yer alacak.

Kaynak: AA / Güncel

Almanya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title