Haberler

4. Atikhisar Kır Şenliği Başladı

Bu yıl 4’ncüsü gerçekleştirilen ve geleneksel hale gelen “Atikhisar Kır Şenlikleri” programı Cumartesi günü Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen basın açıklaması ve çevre yürüyüşü ile başladı.

Bu yıl 4'ncüsü gerçekleştirilen ve geleneksel hale gelen "Atikhisar Kır Şenlikleri" programı Cumartesi günü Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen basın açıklaması ve çevre yürüyüşü ile başladı.

Cumhuriyet Meydanında yapılan basın açıklamasına ve çeşitli etkinliklere sivil toplum kuruluşları temsilcileri, çevreciler ve Belediye Başkanvekili Rebiye Ünüvar da katıldı.

Cumhuriyet meydanındaki etkinlikte Fevzipaşa Mahalle Roman grubun gösterileri büyük beğeni topladı. Çanakkale kent Konseyi Çevre Meclisi ve Çanakkale Çevre Platformu tarafından yapılan ortak basın açıklamasının ardından katılımcılar, ellerindeki pankart ve dövizlerle, Cumhuriyet Meydanı'ndan Golf Çay Bahçesi'ne kadar yürüdü. Etkinlik kapsamında, Pazar günü Kayadere Köyü'nde Kır Şenliği gerçekleştirilecek. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title