Haberler

4 Aralık Dünya Madenciler Günü

Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer 4 Aralık Dünya Madenciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer 4 Aralık Dünya Madenciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Özer, mesajında madencilik ve madenciler ile ilgili yaptıkları çalışmalara dikkat çekerek şunları söyledi: "Şehrimizin en önemli çalışma alanlarından birinde görev yapan madencilerimiz Ülkemizin kalkınmasında çok büyük öneme sahip olan madenleri yer üstüne çıkarmak için yerin metrelerce altında çalışarak görevlerini hakkıyla yerine getirmektedirler.

4 Aralık tüm dünyada "Dünya Madenciler Günü" olarak kutlanmaktadır. Ülkemiz sayısız madenleriyle Dünya maden endüstrisinde önemli bir yerde bulunmaktadır. Zonguldak ise hiç şüphesiz madenciliğin bir yaşam tarzı haline geldiği ender şehirlerden birisidir. Üniversitemiz yaptığı sayısız çalışmayla Zonguldak'ın tüm değerlerine yer vererek, bilimsel ve akademik bir bakış açısıyla şehre katkı sağlıyor. 2015 yılında "Zonguldak Kozlu'da Kömür Madenciliği: İşletmecilik ve Çalışma Hayatı", 2016 yılında "Madencilik Sektörünün Zonguldak İlindeki Yeri ve Önemi: Ekonometrik ve İstatistiki Yöntemlerle Analiz" kitapları madencilik ve madencilerimiz üzerine yaptığımız çalışmalara örnektir. Üniversitemiz Zonguldak ve Türkiye'deki madencilik ve madencilerle ilgili bilimsel ve akademik çalışmalarına her geçen gün yeni alanlar ve konu başlıklarıyla devam etmektedir. Bu vesileyle ekmeğini kazanmak için yerin metrelerce altında mücadele verirken hayatını kaybeden maden şehitlerimizi bir kez daha saygıyla anıyor, çalışmalarına devam eden tüm madencilere sevdikleriyle birlikte; sağlıklı, mutlu bir yaşam diliyorum." - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Ecevit Üniversitesi Dünya Madenciler Günü Mahmut Özer Zonguldak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 17 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
title