Haberler

3t Teknoloji Zirvesi Kapılarını Açtı

İZMİR (İHA) – ‘3T 2014 Uluslararası Metal İşleme, Kalıp ve Otomasyon Teknolojileri Fuarı’, İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda 12'inci kez kapılarını açtı.

İZMİR (İHA) – '3T 2014 Uluslararası Metal İşleme, Kalıp ve Otomasyon Teknolojileri Fuarı', İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda 12'inci kez kapılarını açtı. Yağmur Fuarcılık tarafından düzenlenen fuara bu yıl yurt içi ve yurt dışından İsrail, ABD, Hollanda, Almanya, Tayvan, İngiltere, İtalya, Hindistan, Güney Kore, Belçika, Çek Cumhuriyeti, Slovakya, İsviçre ve Türkiye olmak üzere yaklaşık 250 firma katılıyor.

"KATILIM VE ZİYARETTE ARTIŞ VAR"

Yağmur Fuarcılık Genel Müdürü Yüksel Kaya, fuarın geçmiş yıllara oranla daha iyi geçtiğini belirterek, "Ciddi oranda takım tezgahları var yani burada makine yapan makineler var. Son 2-3 yıldır bir durgunluk vardı ama bu yıl hem katılım bazında hem de ziyaretçi sayısı bazında ciddi şekilde artış gözlemliyoruz. Bu da önümüzdeki günlerde ciddi bir hareketlilik olacağını gösteriyor bize. Yaklaşık 50 ilden alım heyeti talebi geldi. Bu önceki yıllara oranla yüzde 30'luk artışa tekabül ediyor. Bu da bizi sevindiriyor. 4 gün boyunca hem Türkiye'den hem de dünyanın çeşitli bölgelerinden gelecek olan sanayicilerimizi ağırlayacak. Bu İzmir için güzel bir teknoloji fuarı, sanayi fuarı. İyi geçeceğini şimdiden söyleyebilirim. Çünkü daha ilk günden kapı girişlerinden aldığımız veriler bizi sevindiriyor. Bu da ülkemiz ve sektör adına olumlu bir gelişme" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hollanda Almanya İsrail Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title