Haberler

39 Yıl Sonra İlk Randevu

Süper Toto Süper Lig’in 6. haftasında Çaykur Rizespor ile Balıkesirspor 39 yıl aranın ardından ilk kez karşılaşacaklar.

Süper Toto Süper Lig'in 6. haftasında Çaykur Rizespor ile Balıkesirspor 39 yıl aranın ardından ilk kez karşılaşacaklar.

Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında yarın evinde lige bu yıl 'merhaba' diyen Balıkesirspor ile karşılaşacak.

Rize Yeni Şehir Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayacak mücadeleyi hakem Serkan Çınar yönetecek. Süper Lig'in 5. haftasında Eskişehir deplasmanında 2-1'lik skorla ilk galibiyetini alan Çaykur Rizespor, ligin son sırasında bulunan Balıkesirspor ile puan mücadelesi verecek.

RİZE'NİN GALİBİYETİ YOK

Çaykur Rizespor, Balıkesirspor ile 1974-1975 sezonunda iki kez karşılaştı. Balıkesir'de oynanan ilk maçı ev sahibi takım 2-0 kazanırken, Rize'deki maçı ise 3-2 kazanarak üç puanı hanesine yazdırmıştı. En son 1975 yılında karşılaşan iki ekip 39 yıl aranın ardından yarın Rize'de puan için kapışacaklar.

Çaykur Rizespor'un bu sezon evinde oynadığı iki karşılaşmada galibiyeti yok. Gençlerbirliği ile berabere kalan Karadeniz temsilcisi, Bursaspor'a karşı kaybetti. Balıkesirspor'un ise deplasmanda hiç puanı yok. Ligin yeni ekibi oynadığı Torku Konyaspor ve Gençlerbirliği maçlarında sahadan mağlup ayrıldı. - RİZE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Balıkesirspor Serkan Çınar Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title