Haberler

39 Kişiyi Öldüren Brezilya'nın Azılı Seri Katili Yakalandı

Güncelleme:

Brezilya polisi tarafından Goiania'da yakalanan ülkenin en azılı seri katili Thiago Henrique Gomes da Rocha, polis sorgusunda suçlarını itiraf etti.

Brezilya polisi, ülkenin en azılı seri katili Thiago Henrique Gomes da Rocha'yı salı günü Goiania şehrinde yakaladı. Polis sorgusunda suçunu itiraf eden seri katil, 3 yıl içinde 39 kişiyi öldürmüş.

KADINLARI, EŞCİNSELLERİ VE EVSİZLERİ ÖLDÜRMÜŞ

26 yaşındaki seri katil Da Rocha, Goiania'da 16 genç kadını, eşcinselleri ve evsiz kadınları öldürdü. Kurbanların arasında en genç olan 14 yaşındaki genç kızı Ocak ayında bir parkta öldürmüştü.

Özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Da Rocha, annesiyle birlikte Goiania'nın merkezindeki Goias bölgesinde yaşıyor. Katilin sorgu esnasında son derece soğukkanlı davrandığı ifade edildi.

MOTOSİKLETİYLE DOLAŞIRKEN HEDEF ALMIŞ

Motosikletiyle dolaşarak yolda tek başına gördüğü kişileri hedef alan Da Rocha, ateş ettiği zaman 'Hırsız' diye bağırarak ortadan kaybolduğu söylendi. Fakat hiçbir şey çalmadığı da öne sürüldü.

İnsanları öldürürken hırsızlık yapmasa da Brezilya polisi, seri katili motosikletlerin üzerindeki plakları çalarken yakaladı. Çalarken kullandığı takım çantası polislerin eline geçti. Takım çantasından çıkan bıçaklar, çekiç ve kelepçe ise herkesi şaşırttı.

HÜCRESİNDE İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNMUŞ

Da Rocha tarafından öldürülenlerin yakınları, seri katilin yakalanmasından memnun.

Brezilya polisi, Da Rocha'nın tutuklanmasının ardından hücresinde intihar girişiminde bulunduğunu ancak başarısız olduğunu açıkladı.



Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Gomes Dünya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title