Haberler

İngiltere'nin En Tombul Kadını, Zayıflayınca Aşkı Buldu

Güncelleme:

Nisan ayında 381 kg olan yatalak genç kız, zayıflayınca kendisinin iki katı yaşında bir adamla aşk yaşamaya başladı ve aşkını Facebook'tan paylaştı.

Bu yılın nisan ayında 381 kg gelen 23 yaşındaki genç kadın, zayıflayınca bir spor salonunda temizlikçi olarak çalışan 43 yaşında bir adamla aşk yaşamaya başladı.

BİR ZAMANLAR İNGİLTERE'NİN EN TOMBUL KADINIYDI

Bir zamanlar İngiltere'nin en tombul kadını diye bilinen 23 yaşındaki kadının kendisinin iki yaşındaki bir adamla aşk yaşamaya başladığı bildirildi.

43 yaşındaki Matthew Takel'le ilişkisini Facebook'tan duyurdu. Sosyal medyada statüsünü "bir ilişki yaşıyorum" olarak değiştiren genç kadının hastahanede kilo vermesine yardımcı olan Takel'e yönelik aşkını Facebook'ta büyük bir poster hazırlayarak ortaya koydu.

MATTHEW, GEORGIA'NIN İKİNCİ SEVGİLİSİ

The Sun gazetesi Virgin Active spor salonunda çalışan Matthew'in genç kadının ikinci sevgilisi olduğunu bildiriyor.

Matthew, genç kadınla birlikte çektirdiği bir fotoğrafı Facebook'ta paylaştı ve iddialara göre Matthew, Bridgend ilçesinde arkadaşlarıyla birlikte yaşıyor. Matthew bu konuda yorum yapmayı reddetti.

Davis, bu yılın başlarında 381 kg gelmesinin ardından Llantrisant'daki Royal Glamorgan Hastahanesi'ne kaldırıldı.

203 GÜNDE ZAYIFLADI

203 günlük bir zaman zarfında zayıfladı. Hastahaneden bir kaynak the Sun gazetesine "Davis hastahaneye yatırıldığında yatalaktı. O kadar tombuldu ki yürüyemiyordu. Ama aylar süren bir özel diyetin ve fizik tedavi programının ardından artık yürüyebiliyor." dedi.

Kaynak: Mirror.co.uk, Louise Sassoon.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Facebook The Sun Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (14)

isimsizMobil-ANDROID:

kac kilo atmis hani foto.ne bicim haber

11
2
yanıtYanıtla
elif nur:

nasil zayamis hala kilolu

11
0
yanıtYanıtla
SaMobil-IOS:

Bunun neresi Zayif 50 kilo kafa var daha

6
4
yanıtYanıtla
tombisMobil-ANDROID:

bunu kurbanda satsan ne para eder be bide zayiflamis hesapta bunun ağzını burnunu kiracan bak bakım bidaha fasfoot çularda dolaniyomu tırı buna baglasan çeker be embesil

2
7
yanıtYanıtla
yyyyy:

Ya boyle habercilik mi olur yazi yazmadan da mi anlamiyorsunuz giris gelisme sonuc olur benim bildigim haber verilmis ayrinti yok .......

8
0
yanıtYanıtla
hakkari:

abi ne zayıflaması hala öle walllah acep ansıl bulmuşsa kocayı çok merak ediyom :D :D :D

7
0
yanıtYanıtla
koca boğazlı:

sehpada 4 bardak su var demek ki dört kişilik yemiş içmiş

6
1
yanıtYanıtla
yazık:

kadın çıkarma işlemini hiç yapmamış tüm yedikleri içinde kalmış

4
2
yanıtYanıtla
birbilenadam:

Bu kızın boy fotoğrafı bile 2 kilo gelir.

1
3
yanıtYanıtla
birbilenadam:

Bu kızın önceki hali kadraja sığmıyordu. Vesikalık fotoğrafını A4 kağıdına basıyorladı, şimdiki hali zayıf hali.

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title