Haberler

38. İstanbul Maratonu'na Doğru

Yeşilay'ın, ünlü isimlerden oluşan takımıyla İstanbul'da 13 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek Vodafone 38. İstanbul Maratonu'na "Bağımsızlık için koş" sloganıyla destek vereceği bildirildi.

Yeşilay'dan yapılan açıklamada, Vodafone 38. İstanbul Maratonu'nun, 13 Kasım'da "15 Temmuz Şehitleri" temasıyla gerçekleşeceği anımsatıldı.

Bağımlılıklardan arınmış, sağlıklı bir yaşamı vurgulayan ve bu yönde çalışmalar yapan Yeşilay'ın, "Türkiye Aşkına Şehitler Anısına" ve "15 Temmuz Şehitleri için Koşuyoruz" teması kapsamında maratona katılacağı belirtilen açıklamada, maratonda Yeşilay adına "Bağımsızlık için koş" temasıyla Serdar Cebe, Simge Fıstıkoğlu, Ömer Ekinci, Burak Arslan, Halit Yerebakan, Salim Dündar, Hakan ve Gizem Hatipoğlu gibi televizyon ve sanat camiasının tanınmış isimlerinin koşacağı bildirildi.

Yeşilay'ın aynı zamanda Aslı Çakır Alptekin Kapalı Atletizm Salonu'nda yarına kadar sürecek İstanbul Maraton ve Spor Fuarı'nda da yer alarak, ziyaretçilerini bağımlılıklar ve sağlıklı yaşam hakkında bilgilendireceği kaydedilen açıklamada, "Stantta ayrıca 'Yeniden Başlasın' kampanyası kapsamında ünlü isimlerin tasarımını yaptığı tişörtler satışa sunuldu. Tişörtlerin satışından elde edilecek gelir ise bağımlı ve yakınlarına ücretsiz psikolojik danışmanlık ve rehabilitasyon desteği verilen Yeşilay Danışmanlık Merkezi'ne bağışlanıyor." denildi.

Kaynak: AA / Güncel

Simge Fıstıkoğlu İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor? 31 Mart 2024 Pazar günü havalar nasıl? Seçim günü hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl? Emekli promosyonları bugün mü veriliyor? Emekli promosyon başvurusu nereden yapılır?
title