Haberler

38 Bin Kişilik Tahliye Listesinde Deniz Seki Olmayacak

Güncelleme:

Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal veya ticareti yapanları kapsamayacak yeni düzenlemede Deniz Seki'ye tahliye yolu kapandı.

38 bin kişinin cezaevlerinden çıkmasını sağlayacak düzenleme sanatçı Deniz Seki'yi kapsamıyor. Seki'nin avukatı "KHK, hükümlüler arasında eşitlik ilkesine aykırı gayri adil bir ayırım yaptı. Deniz Seki bu KHK dan istifade edemiyor" dedi.

BOZDAĞ DETAYLARINI ANLATTI

671 sayılı Kanun Hükmünde Kararname Resmi Gazete'de yer aldı. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da düzenlemenin detaylarını paylaştı. Bakan Bozdağ, anılan düzenlemenin 38 bin kişiyi kapsayacağını aktardı.

DENİZ SEKİ ÇIKAMIYOR

Söz konusu düzenleme sonrası durumu en çok merak edilen isimlerden biri de sanatçı Deniz Seki oldu. Seki ile ilgili durumu avukatı açıkladı.

UYUŞTURUCU İMAL VE TİCARETİNİ YAPANLARI KAPSAMIYOR

Bakan Bozdağ, düzenlemenin kapsam dışında kalan maddelerini de sıraladı. Bakan Bozdağ'ın açıklamasına göre 'uyuşturucu veya uyarıcı madde imal veya ticareti' yapan kişiler de kapsam dışında bırakıldı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bekir Bozdağ Deniz Seki Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title