Haberler

37. İstanbul Maratonu'nda Toçev İçin Koştular

İstanbul / DHA

Towers Watson İrlanda Emeklilik Çözümleri Direktörü Derek Hunter, İstanbul Maratonu'nda 50-54 yaş erkekler kategorisinde şampiyon oldu.

EMEA bölgesindeki 10 ayrı ülkeden gelen 200 kişilik Towers Watson çalışanı, 15 Kasım'da gerçekleşen 37. İstanbul Maratonu'nda TOÇEV için koştu. Towers Watson İrlanda ofisinde Emeklilik Çözümleri Direktörü olarak görev yapan Derek Hunter, 42 kilometrelik maratonda 50-54 yaş erkekler kategorisinde 2.52.35'lik derecesiyle birinciliğe ulaştı. Towers Watson Madrid ofisinden Ferenc Burucs ise İstanbul Maratonu'nu genel sıralamada 17. olarak bitirdi.

Towers Watson takımı, şirketin Türkiye ofisinde görev yapan 40 danışmanın yanı sıra maratona katılmak için 10 ayrı ülkeden İstanbul'a gelen 160'tan fazla çalışandan oluştu. İstanbul Maratonu'na katılan Towers Watson çalışanlarının geldikleri ülkeler İngiltere, Hollanda, İspanya, İtalya, Birleşik Arap Emirlikleri, Belçika, Güney Afrika, İrlanda, Almanya ve Fransa olarak sıralandı.

Towers Watson İrlanda ofisinde Emeklilik Çözümleri Direktörü olarak görev yapan Derek Hunter, 42 kilometre 195 metrelik maratonda 50-54 yaş erkekler kategorisinde 2.52.35'lik derecesiyle birinciliğe ulaştı. Derek Hunter, 2015 İstanbul Maratonu genel sıralamasında ise 38. sırada yer aldı.

Derek Hunter koşunun ardından yaptığı açıklamada, "Asya ile Avrupa'yı birbirine bağlayan İstanbul'da koşmak bir ayrıcalıktı. Umarım başarım TOÇEV'e olan farkındalığı artırmaya yardımcı olur. Aldığım bu dereceyi Türkiye'deki tüm çocuklara armağan ediyorum," dedi.

Towers Watson Madrid ofisinden Macar asıllı Ferenc Burucs ise İstanbul Maratonu'nu genel sıralamada 2 saat 43 dakika ile 17. olarak bitirdi. Towers Watson Türkiye ofisinden Elif Karagöz ise Maratonu başarı ile tamamladı.

TOWERS WATSON TAKIMI TOÇEV İÇİN KOŞTU

Towers Watson katılımcılarının tamamı, hem TOÇEV için koştu, hem de yaptıkları bağışlarla vakfa destek sağladı. Dünyada birçok sosyal sorumluluk projesi hayata geçiren Towers Watson, çalışanlarının yaptığı bağış toplamı kadar da kurumsal olarak o projeye katkıda bulunuyor. Bu sayede TOÇEV'e bağış yapan Towers Watson çalışanlarının desteği de ikiye katlanmış oldu. Sosyal medyada da yankı bulan maraton koşusu ve sosyal sorumluluk kampanyası #TWrunsIstanbul ve #toçevlekoşuyorum hashtag'leri ile takip edildi.

Towers Watson Genel Müdürü Süha Alıcı, "Takımımızdan bir arkadaşımızın katıldığı kategoride şampiyonluğa ulaşması ve koşuda başarılı dereceler elde etmemiz hepimizi çok mutlu etti. Tüm Towers Watson takımı olarak İstanbul Maratonu'nda ihtiyaç sahibi çocukların eğitimine destek olabilmek adına TOÇEV için koştuk. TOÇEV'in desteklediği çocukların hayatlarında gerçek bir fark yaratıp, onların ve dolayısı ile ülkemizin aydınlık bir geleceğe kavuşmasına elimizden geldiğince katkı sağlayabildiğimiz için tüm çalışanlarımızla birlikte büyük mutluluk duyuyoruz" dedi.

Towers Watson çalışanlarının önemli bir kısmı İstanbul Maratonu'nda 10 ve 15 kilometre koşulara katılırken, Derek Hunter'ın da aralarında yer aldığı ve yıl boyunca hazırlıklarını devam ettiren 25 kişi ise 42 kilometre 195 metrelik tam maraton koşusunda yarıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hollanda Türkiye Madrid Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title