Haberler

36. Turizm Haftası

36.Turizm Haftası dolayısıyla Kaş ilçesinde çeşitli etkinlikler düzenlendi.36.Turizm Haftası etkinlikleri, Cumhuriyet Meydanı'na yapılan kortejle başladı.

36. Turizm Haftası dolayısıyla Kaş ilçesinde çeşitli etkinlikler düzenlendi.

36. Turizm Haftası etkinlikleri, Cumhuriyet Meydanı'na yapılan kortejle başladı. Yürüyüşe, öğrenciler ve vatandaşların yanı sıra ilçede tatilini sürdüren turistler de katıldı.

Atatürk Anıtı'na ulaşan grup, burada anıta çelenk sundu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşmalar yapıldı.

Kaymakam Selami Kapankaya, Kaş'ta ağırlanan yerli ve yabancı konukların huzur ve güven içinde tatil yapmalarını sağlamanın öncelikli görevleri olduğunu söyledi.

Dünyanın önemli dalış noktalarının Kaş'ta olduğuna işaret eden Kapankaya, Kekova ve Meis Adası arasında düzenlenen tekne turları, deniz kanosu, Likya yolu yürüyüşleri, yamaç paraşütü ve doğa sporlarıyla ilçeye gelen yerli ve yabancı turistlere alternatif tatil fırsatları sunulduğunu belirtti.

Kaş Belediye Başkanı Abdullah Gültekin, Kaş halkından gelen konuklara Türk misafirperverliğini göstermelerini istedi.

Konuşmaların ardından Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan stantlar gezildi. Kutlamalar kapsamında Kaymakam Selami Kapankaya, Belediye Başkanı Abdullah Gültekin, Turizm Tanıtma Derneği Başkanı Mustafa Eriş ve Ziraat Odası Başkanı Ramazan Süer, keşkek dövdü.

- ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Abdullah Gültekin Selami Kapankaya Turizm Haftası Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title