Haberler

36'ncı Dyo Resim Yarışması'nın Ödül Törenine Yoğun İlgi

Güncelleme:

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından geleneksel olarak gerçekleştirilen Dyo Resim Yarışması'nın 36'ncısı tamamlandı.

4'ü pentür, 2'si özgün baskı dalında ödüle değer bulunan eserler için, Cemal Reşit Rey Kongre Merkezi'nde ödül töreni yapıldı. Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı Başkan Yardımcısı Feyhan Yaşar ve Yaşar Holding İcra Başkanı Dr. Mehmet Aktaş'ın yanı sıra ünlü ressam Ergin İnan ve Zahit Büyükişleyen'de katılım gösterdi.

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından geleneksel olarak gerçekleştirilen ve bu yıl 36'ncısı düzenlenen DYO Resim Yarışması'nın ödül töreni, 19 Kasım Çarşamba akşamı Cemal Reşit Rey Kongre Merkezi'nde yapıldı.

Ödül törenine katılanlar arasında ünlü ressamlar Ergin İnan ve Zahit Büyükişleyen de bulunuyordu.

36. Dyo Resim Yarışması'na 992 sanatçı 1.577 eserle rekor katılım gösterdi. 992 sanatçının 1.577 eserle rekor bir katılım gösterdiği yarışmada, 67 eser ise sergilenmeye değer bulundu. Yarışmaya, bu yıl Türkiye dışından Meksika, Azerbaycan, Polonya'dan da katılım oldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Dyo Boya Fabrikaları Zahit Büyükişleyen Cemal Reşit Rey Ergin İnan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title