Haberler

350 Engelli Öğrenci Karne Sevinci Yaşadı

Güncelleme:

Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı okulların yarıyıl tatili öncesinde değişik bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı, kursiyerleri yarıyıl tatiline karnelerini alarak girdiler. Düzenlenen "Engelsiz Karne Şöleni'nde 37 branşta kurs gören öğrencilere karneleri Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz ve İlçe Müftüsü Hasan Hüsnü Sula'nın da katıldığı törenle verildi.

Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı'ndaki programda Engelli Halk Oyunları Ekibi, ülkemizin değişik yörelerine ait oyunlardan örnekler sundular. Yine Engelli Müzik Korosu da seslendirdiği eserlerle alkış topladı. İlerleyen dakikalarda sahne alan Charli Chaplin, Kardan Adam ve Kırmızı Başlıklı Kız'ı canlandıran engelli kursiyerlerin de aralarında bulunduğu engelli kursiyerler programa renk kattılar.

"ENGELLİLER SARAYI'NDA ENGELLERİ AŞIYORUZ"

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, yaptığı konuşmada engelli hemşehrilerinin karne heyecanını paylaştıklarını belirtti. Engelliler Sarayı'nda engelleri aştıklarını belirten Çağırıcı, duygularını şöyle ifade etti: "Bir emeğin karşılığı olarak öğrencilerimize simgesel anlamda karnelerini veriyoruz. Sarayımızda engelli hemşehrilerim ve yakınları değişik branşlarda kurs görüyor, meslek öğreniyor ve iş sahibi oluyor. Yine konuşma bozukluğu olan bini aşkın kursiyerimiz de sağlığına kavuştu. Bağcılar'da her gün yeni ve farklı heyecanlar yaşıyoruz."

"ENGELLİ KARDEŞLERİMİZ KENDİLERİNİ İSPAT EDİYORLAR"

"Kafalarımızdaki engelleri kaldırdığımızda engelli kardeşlerimizin neler başardıklarına şahit oluyoruz." diyerek konuşmasına başlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz da, Engelliler Sarayı'nın ülkenin güzide bir tesisi olduğunu ifade etti. Yılmaz, "Milli Eğitim Müdürlüğü ve engelli kardeşlerim adına bu tesisi ilçemize kazandıran Başkanımız Lokman Çağırıcı'ya teşekkür ediyorum." dedi.

"GÖRME ENGELLİLERE BRAİLLE ALFABESİYLE DÜZENLENEN KARNE VERİLDİ"

Tören sonunda 350 engelli kursiyere özel olarak hazırlanan karneleri, Başkan Çağırıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz ve İlçe Müftüsü Hasan Hüsnü Sula tarafından verildi. Görme engelli kursiyerler de Braille alfabesinden düzenlenen karnelerini aldılar. Program sonunda hatıra fotoğrafı çektirildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bağcılar Belediyesi Hasan Hüsnü Sula Lokman Çağırıcı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title