Haberler

34 Yıl Önce Kaybolan Kadının Kemikleri Su Kuyusunda Arandı

Güncelleme:

Milas'ta, 34 yıl önce 22 yaşındayken ortadan kaybolan 2 çocuk annesi Duriye Vural'ın cesedi, AKUT ekipleri tarafından su kuyusunda arandı.

Muğla'nın Milas İlçesi'nde, 34 yıl önce 22 yaşındayken ortadan kaybolan iki çocuk annesi Duriye Vural'ın cesedi, Arama Kurtarma Derneği (AKUT) ekipleri tarafından evinin yakınındaki bir su kuyusunda arandı. Boşaltılan su kuyusunda yapılan aramada, Vural ile ilgili herhangi bir bulguya ulaşılamadı.

İki çocuk annesi Duriye Vural, 1980 yılında kayınvalidesinin Bayır Mahallesi'ndeki evinden tüp almak için markete gitmek üzere çıktı. Ancak, bir daha kendisinden haber alınamadı.

O yıllardaki sıkıyönetim nedeniyle Vural Ailesi'nin kısıtlı olarak yapabildiği arama çalışmalarından da sonuç alınamadı. Aradan 34 yıl geçmesine rağmen Vural'a ne ölü ne diri ulaşılamadı.

Vural'ın kız kardeşi Ceylan Çatak, geçtiğimiz günlerde bir televizyon kanalında (Beyaz TV) kayıp kişilerle ilgili bir programa katıldı. Programa telefonla katılan bir kişi, Çatak'a kız kardeşini yöredeki su kuyularında aramalarını söyledi. Bunun üzerine Vural'ın yakınları savcılığa başvurup, su kuyularında arama yapılmasını istedi.

Savcılığın talimatı üzerine Vural'ın evinin bulunduğu Bayır Mahallesi Demderesi Mevkisi'ndeki 20 metre derinliğindeki su kuyusunda jandarmanın gözetiminde AKUT Milas ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Suyu boşaltılan kuyuda yapılan aramada Vural ile ilgili hiçbir bulguya rastlanmadı. Aramalara bölgedeki diğer su kuyularında da devam edileceği bildirildi.

Annesinin öldüyse mezarını, yaşıyorsa kendisini bulmak istediklerini belirten İsmet Vural (36), "1979 yılında babam cinayete kurban gitti. O yıllarda cinayet suçu amcamın üzerine atıldı. O da sıkıyönetim döneminde, kendisine yapıldığını ileri sürdüğü baskı ve işkence ile suçu üstlenmek durumunda kalmış. 5 yıl haksız yere cezaevinde yattı. Halen daha babamı kimin vurduğu belli değil. Babam öldürüldükten bir yıl sonra sonra bu defa annem ortadan kayboldu. O günden bu yana da kendisinden en ufak bir haber alamadık" dedi.

Kuyudaki çalışmada herhangi bir bulguya rastlanmaması üzerine ise Vural, "Annem hala yaşıyor olabilir" diyerek, ümidini yitirmediğini söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çatak Muğla Milas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title