Haberler

34. Uluslararası Hitit Fuar ve Festivali'ne Doğru

Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen 34. Uluslararası Hitit Fuar ve Festivali 17 22 Haziran'da gerçekleştirilecek.

34. Uluslararası Hitit Fuar ve Festivali'nin 17-22 Haziran'da gerçekleştirileceği bildirildi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, yaptığı açıklamada, Uluslararası Hitit Fuar ve Festivali'ne en iyi şekilde hazırlandıklarını belirterek, Çorumlular için çok özel bir festival programı hazırladıklarını ifade etti.

Festivalin tanıtımı için kitapçık, davetiye, afiş ve diğer tanıtıcı dokümanların hazır hale getirildiğini anlatan Külcü, şöyle devam etti:

"Son yıllarda Uluslararası Hitit Fuar ve Festivali'nin programını dolu dolu hazırlıyoruz. Halkımızın da isteklerini göz önünde bulundurarak ünlü sanatçıları hemşehrilerimizle buluşturuyoruz. Festival coşkusunu hemşehrilerimizin hep birlikte yaşaması için tüm ayrıntıları göz önünde bulunduruyoruz. Festival boyunca ünlü sanatçıları, tiyatro gösterilerini, açık hava film gösterilerini, konserleri ve animasyon gösterilerini Çorum halkıyla buluşturacağız. Çorum halkı, eğlence dolu beş gün geçirecek. İnsanımız gönlünce eğlenecek."

Festivale Kosova, Polonya, Kırgızistan, Montenegro ve KKTC'nin yanı sıra Adana, Giresun, Samsun, Zonguldak ve Kayseri'den halk oyunu ekiplerinin de katılacağını belirten Külcü, festivalde sanatçılar Zara, Cengiz Özkan, Yıldız Tilbe, Murat Göğebakan ve Sinan Özen ile Ceza'nın halk konseri vereceğini kaydetti.

Festival kapsamında çocuk tiyatrosu, açık hava sineması, sirk gösterisinin de düzenleneceği anlatan Külcü, festival etkinliklerine herkesi davet etti. - Çorum

Kaynak: AA / Yerel

Muzaffer Külcü Çorum Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

eren:

bugün havadan dolayı festival iptal oldu mu?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title