Haberler

33. Ritmik Cimnastik Dünya Şampiyonası

İzmir'de düzenlenecek şampiyona, 22 Eylül Pazartesi günü bireysel eleme müsabakalarıyla başlayacak.

İzmir'de gerçekleştirilecek 33. Ritmik Cimnastik Dünya Şampiyonası, 22 Eylül Pazartesi günü bireysel eleme müsabakalarıyla başlayacak.

Uluslararası Cimnastik Federasyonu'nun branşında en fazla katılımlı organizasyonu olan 33. Ritmik Cimnastik Dünya Şampiyonası'na 56 ülkeden 323 sporcu katılacak.

Bireysel kategoride 139, grup serisinde 184 sporcunun katılacağı şampiyonada, ilk gün yapılacak bireysel elemelerin ardından ikinci gün çember ve top finalleri, 25 Eylül Perşembe günü labut ve kurdele finalleri, 28 Eylül Pazar günü ise grup finalleri gerçekleştirilecek.

Türkiye'yi bireysel kategoride Büşra Kırmacı antrenörlüğünde Elif Zeynep Celep ve Selin Kılavuz, Maya Kondakova antrenörlüğünde de Zeynep Küsem, grup serisinde ise Berfin Serdil Sütcü antrenörlüğünde Ece Mumcuoğlu, Ezgi Bozdemir, Asya Nur Taş, Gülce Çağdaş, Eda Coşkun, Burçin Neziroğlu temsil edecek. - İzmir

Kaynak: AA / Yerel

İzmir Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title